NIVEA BH FASHION WEEK kasting za modele

by | 21 Marta, 2013

30-ti jubilarni NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO poziva vodeće bosansko-hercegovačke modne agencije i domaće modele na generalni casting povodom revija dizajnerskih kolekcija za predstojeću sedmicu mode koja će se održati od 26.03.-28.03.2013 godine u Domu oružanih snaga BiH.

Casting modela za 30-ti jubilarni NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO održati će se sljedeće sedmice, tačnije u ponedeljak 25.03. s početkom u 16:00 sati u HOTEL EUROPE SARAJEVO.

Ovaj događaj je izuzetno važan svim djevojkama i mladićima koji budu izabrani da nose revije u sklopu 30. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO jer im se pruža prilika da dobiju nakon toga i druge poslovne angažmane kako u našoj zemlji tako i van granica BiH.

Najboljim odabranim modelima će se pružiti prilika da rade revije na NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO ali i mogućnost da se predstave ino modnim scoutima.

Ovim putem, modna agencija Abc Models poziva sve zainteresirane djevojke i mladiće od 15 godina i više da pošalju svoje fotografije u jpg formatu i prijavne formulare modela na agenciju Abc Models Sarajevo www.abc-models.com (contacts). Prijave na casting za modele mogu dostaviti svi zainteresirani iz Bosne l Hercegovine, Srbije, Hrvatske ili Crne Gore. Na ovaj casting mogu se prijaviti i sve modne agencije iz regiona, ukoliko smatraju da imaju modele koji imaju veliki potencijal i da odgovaraju ino tržištu. Više o tome pogledajte na Facebook Modna agencija Abc Models.

Komentar(1)

  1. VESNA BOROJEVIĆ,KOSTAJNICA 066929466 kaže:

    Koristim i sama nivea beby kremu pa vam mogu reći da sam jako zadovoljna  a nisu ni ostali nivea proizvodi nekvalitetni npr. nivea mlijeko za tijelo je jako lijepo i vrlo hranjivo kao i svi niveini proizvodi.Mogla bi biti da nije konkurencije jedna od vodeće kozmetičke kolekcije,jer ljudi probavaju i druge kozmetičke linije.Preporučila bih niveu za sve ljude širom planete.
    VESNA BOROJEVIĆ ZLATOVIĆ,KOSTAJNICA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.