Nova kolekcija tajica posvećena Jennifer Lopez

by | 4 Septembra, 2018

Poznato je da pjevačica i glumica Jennifer Lopez naprosto obožava nositi tajice. Bez obzira na to radi li se o odlasku u teretanu, šopingu ili druženju s članovima porodice, Latino diva uvijek će rado posegnuti za ovim, ženama omiljenim, odjevnim komadom.

 

Posljednjih mjeseci sa sebe skoro pa ne skida tajice brenda američkog brenda Niyama Sol.

https://instagram.com/p/BmobCtdFRTS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Znam da ste vidjeli da doslovno živim u svojim Niyama Sol tajicama. Stvarno ih nosim svuda. Reći ću vam zašto sam se zaljubila u njih. Niyama Sol je potpuno ekološka kompanija. Osim što ima najbolje krojeve, sva njihova odjeća napravljena je od reciklirane plastike”, napisala je nedavno Jennifer svojim obožavaocima na Instagramu te s njima podijelila vijest da će brend lansirati kolekciju tajica posvećenu upravo njoj i njenoj karijeri.

Tako jedan od modela nosi naziv “This Is Me… Then” prema njenom istoimenom uspješnom albumu iz 2002. godine i sadrži stihove pjesama s tog albuma.

Osim tajica, kolekcija donosi i pripadajuće sportske grudnjake idealne za fitness koju slavna pjevačica nikada ne preskače. Svi komadi iz kolekcije napravljeni su od takozvanog “4-way stretch” materijala što znači da se prilikom kretanja rastežu i zatim ponovo stežu do prvobitnog stanja po dužini i širini. Tajice su posebne i po tome što oblikuju figuru, a takođe se brzo suše prilikom fizičke aktivnosti.

[smart-grid]

[/smart-grid]

Izvor: zadovoljna.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.