Omaž Michaelu Jacksonu: Predstavljene luksuzne patike posvećene kralju popa!

by | 6 Septembra, 2018

Kako bi odao počast prerano preminuloj zvijezdi od čije je smrti prošlo već devet godina, dizajner Giuseppe Zanotti je povodom Jacksonovog 60. rođendana dizajnirao ekskluzivnu kolekciju tenisica u saradnji sa fondacijom koja brine o njegovoj ostavštini.

Modeli su predstavljeni u srijedu, na glamuroznoj rođendanskoj proslavi u Las Vegasu, a predstavili su ih Paris i Prince Jackson svojom verzijom slavnog moonwalk plesa.

Patike su dostupne u tri boje – bijeloj, crnoj i srebrnoj – i ukrašene su natpisom TRIBUTE od Swarovski kristala, dok je na jednoj od kopči urezano ime kralja popa.

S obzirom na to da se radi o ograničenoj kolekciji od samo dvije hiljade pari, svaki je označen jedinstvenim brojem te će se po cijeni od 1.295 dolara podavati u odabranim Giuseppe Zanotti buticima.

Kolekciju prati i jedan posebniji model na kojem su Swarovski kristali zamijenjeni rubinima i pravim crnim dijamantima i taj će skupocjeni par biti prodat na aukciji u novembru, a novac od prodaje namijenjen je dobrotvornom udruženju  The Elizabeth Taylor AIDS Foundation.

https://instagram.com/p/BnETUcoAUAm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Izvor: elle.hr Foto: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.