Oscar 2019.: Modni brend iz BiH dostojan crvenog tepiha najveće svjetske filmske smotre

by | 25 Februara, 2019

Dizajnerski modni dvojac iz naše zemlje, sestre dizajnerice, Nermina Hodžić i Emina Hodžić Adilović poznatije pod imenom “Kaftan studio” nastavljaju pisati pozitivnu historiju BiH, ali i regionalne modne scene. Naime, dodjela filmske nagrade Oscar, osim po najboljim filmskim ostvarenjima koja su obilježila proteklu godinu, poznata je i po najprestižnijem crvenom tepihu u svijetu na kojem se sinoć prvi put u historiji Bosne i Hercegovine i ove prestižne filmske smotre našao i dizajn modnog brenda iz BiH. Bravo djevojke, bravo Kaftan studio i hvala što ste razlog ponosa svih nas koji živimo u BiH.  

Poznati američki glumac Terry Crews se na svečanoj ceremoniji pojavio u pratnji svoje supruge Rebecce King Crews koja je za ovu priliku odabrala elegantnu bijelu statement haljinu Kaftan studija iz Sarajeva. “Kaftan studio” dizajn se tako našao u društvu velikih modnih brendova kao sto su Valentino, Oscar de la Renta, Givenchy, Dior, Elie Saab, Versace, Giambattista Valli, Chanel, itd.

Kaftan studio je brend koji već godinama svojom izvrsnošću, znanjem i radom niže uspjehe i jedan je od najvećih pozitivnih primjera mladim generacijama kako u BiH tako i u regiji.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr/Foto: Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.