Otkrivena tajna dijeta Jessice Simpson

by | 27 Novembra, 2012
Jessica Simpson bila je na strogoj dijeti kako bi izgubila 27 kilograma koje je dobila tokom trudnoće. Dijeta, čiji su detalji procurili u javnost, sastoji se od niskokaloričnih frapea, proteina i povrća. Strogog režima pridržavala se četiri mjeseca, piše TMZ.
Plan dijete je za Jessicu napravio njen bivši privatni kuhar, koji je pomno isplanirao i izračunao koliko koji obrok ima kalorija. U njemu se nalaze omleti, pileći ražnjići, rezanci, škampi, losos….
Režim je započela u julu, kada je bila na 15-dnevnoj dijeti baziranoj na frapeima: 5 dana po 3 frapea na dan (dvije zdrave užine), 5 dana po 2 frapea na dan (dvije zdrave užine, jedan obrok), 5 dana po jedan frape dnevno (dvije zdrave užine i dva obroka). Podsjetimo, Jessica se mnogo udebaljala tokom trudnoće. Snimila je i reklamu za dijetalne proizvode u kojoj je rekla: "Mršavljenje je ogroman pritisak. Ja nisam supermodel, ja sam samo Jessica, koja pokušava jesti pravu hranu u stvarnom svijetu. Zaista samo želim da moja kćerka ima zdravu mamu. Znala sam da je Weight Watchers pravi način za gubljenje kilograma i da treba da ga odaberem. On je djelotvoran." Počela je ići i u teretanu, a javnost ju je oštro kritkovala. Pjevačica je dokazala da se upornošću i voljom sve može postići, pa i savršena figura. 
Www.klix.ba
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.