Ovo je najpopularnija vjenčanica na društvenim mrežama

by | 11 Augusta, 2016

Instagram, Pinterest i Facebook predstavljaju i dalje glavno mjesto na kome se “rađaju” i plasiraju glavni modeli i trendovi…

https://www.instagram.com/p/BIPdCU6BNpy/

Postoje one fotografije koje stalno viđate na društvenim mrežama, bilo da su na njima bajkovite plaže, dizajnerske cipele, egzotične turističke destinacije, citati o životu ili – vjenčanice. I mada smo ih vidjeli milion puta i dalje nam se nekako sviđaju i mogli bi u njih gledati satima.

https://www.instagram.com/p/BH_0iilBka9/

No, kada su u igri vjenčanice i pripreme za Dan D, onda možete naslutiti da žene širom svijeta negdje na svojim kompjuterima ili na Pinterestu imaju taj famozni folderWedding u koji spremaju inspirativne fotke da uzdišu maštajući o velikom danu kada će izgledati kao princeze.

https://www.instagram.com/p/BH_0FHhheYS/

Ako je suditi po društvenim mrežama, neke su haljine popularnije od drugih, a na tronu najpopularnijih je definitivno vjenčanica Hollie malog australijskog brenda The Grace Loves Lace, koju je na Pinterestu spremilo čak 2,5 miliona korisnika!

https://www.instagram.com/p/BH–9PkBjKr/

Potražnja za pomenutom haljinom ne jenjava, a brend sedmično dobija prosječno 500 upita od strane budućih mladi.

Hollie vjenčanica nažalost je rasprodata, ali vjerujemo da možete istu da iskoristite za inspiraciju i zajedno sa svojom krojačicom osmislite sličnu ili pronađete neku nalik njoj u dostupnim ateljeima.

IZVOR: ELLE.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.