Penelope Cruz dobila svoju torbu

by | 18 Novembra, 2013

Kao svoj novi adut među modnim dodacima za ovu sezonu, španska modna kuća Loewe predstavlja torbu ‘Cruz’, čija priča, naravno, započinje s filmskom zvijezdom Penelope Cruz, inače višesezonskom ambasadorkom Loewe branda.

1

Penelope je od početka saradnje izražavala želju da torbama koje proizvodi Loewe da svoj kreativni dodir, stoga joj je ova modna kuća ponudila da zajedno sa sestrom Monicom kreira modernu interpretaciju njihove kultne torbe ‘Amazon’, koja će od ove sezone nositi ime ‘Cruz’.

2

Ovo nije prvi put da je torba nazvana po filmskoj zvijezdi, pa se tako Penelope ove godine pridružuje slavnima Grace Kelly i Jane Birkin, čija su imena ukrasila najluksuznije modne dodatke kuće Hermes.

Monica i ja smo željele da dizajniramo nešto zaista posebno, ali i praktično. U dizajn smo unijele tipične španske elemente, zato smo odabrale polka tačkice“, rekla je Penelope.

3

Osim modela na tačkice, ‘Cruz’ torba takođe dolazi u jednobojnom izdanju, tačnije u crnoj, braon i ljubičastoj boji. Uz torbe se može odabrati i željena veličina, a Penelope je svoj dizajnerski zadatak shvatila veoma ozbiljno, te je kreirala i druge kožne aksesoare, poput novčanika i privezaka.

Izvor: Fashion.hr
Foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.