Pet komada odjeće koje muškarci smatraju “čudnim”

by | 24 Februara, 2016

Muškarcima je mnogo štošta čudno – ženska moda, šminka, dijete… Žene u potpunosti. Nekada su u stanju samo da nas gledaju i čude se šta sve možemo da nosimo, a šta ne.

Da bi vas malo zabavili, otkrili smo koji su to komadi odjeće (i jedna vrsta obuće) muškarcima “čudni”. Pogledajte…

Foto: Instagram @rosa_chains

Foto: Instagram
@rosa_chains

1. Boho široka haljinica

Njima ovakva haljina izgleda kao mini šator koji je okačen o naša ramena. E pa nemaju pojma uopšte, pa ovakve haljine su hit tokom cijele godine! Opuštenog izgleda, možemo je nositi svuda, a udobnost koju pruža je nevjerovatna. Nema ništa da “curi” sa strane, struk se i ne vidi pa nije ni bitno koje smo građe i da li smo se udebljale ili ne. Mi je volimo, mislili oni bilo šta.

Foto: Instagram @thebearg

Foto: Instagram
@thebearg

2. Majice i bluze sa rolkom

Muškarci su, kao što i same znate, vizuelna bića koja vole da gledaju i istražuju sve, a pogotovo tijelo žene. A mi im sa ovim odjevnim komadom uskraćujemo pogled na ono što najviše vole kod žena – ključne kosti (a kod nekih je i dekolte). Nije im jasno kako se ne ugušimo od tog uskog materijala oko vrata i zašto jednostavno ne nosimo šal na običnu majicu. Vidi se da stvarno ne znaju ništa o trendovima… Rolka je jedan od omiljenih odjevnih komada svake žene, pogotovo tokom jeseni i zime.

Foto: Instagram @hey_im_kate

Foto: Instagram
@hey_im_kate

3. “Boyfriend” farmerke

Ako se moda dijeli na mušku i žensku, zašto onda žene imaju tendenciju da nose mušku odeću? Prvo muške potkošulje, pa košulje, a sad i farmerke… Doduše skrojene za žene. Njima se izričito ne sviđa to što kada obučemo ovakve farmerke, ne mogu da vide naše obline, tj. zadnjicu. Pritom im izgledamo kao da nosimo veliku pelenu. Kada bi samo znali koliko su udobne i koliko ih zaista volimo, pogotovo kada izađemo iz uskih “skinny” farmerki ili uske suknje…

Foto: Instagram @alixdebeer

Foto: Instagram
@alixdebeer

4. Kombinezon

Da li mi to nosimo zato što nas mrzi da izaberemo hlače i majicu ili je nešto drugo u pitanju? Prvenstveno je to padobransko odijelo koje je moda preobratila u svečani komad. Za njih smo lude kada se uvučemo u jedan seksi crni kombinezon. I jeste lakše obući kombinezon, nego birati pola sata šta će nam se slagati uz nove hlače… Ali koga briga za to.

Foto: Instagram @the_palmer

Foto: Instagram
@the_palmer

5. Obuća sa platformom

Postoje dvije vrste ženske obuće – ravna i na štiklu, između ne postoji. Barem za muškarce, koji se svaki put zapitaju šta nosimo na nogama, kada obujemo sandale na platformu. Definitivno im moramo objasniti zašto ih volimo nositi – jer su mnogo udobnije od štikli, a izdužuju figuru.

Izvor: Ženski magazin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.