Pogledajte novu jesen/zima kolekciju brenda s.Oliver

by | 23 Oktobra, 2017

Nova kolekcija linije s.Oliver BLACK LABEL donosi premium komade načinjene uglavnom od najfinije vune i kašmira u suptilnim tonovima, koji evociraju jesen i nadolazeću zimu…

Foto: Promo

s.Oliver je predstavio novu kampanju za jesen/zimu 2017. koju je savršeno zabilježio fotograf Nagi Sakai.

Glavna tema nove kolekcije nastala je pod parolom “Color Shock/Color Block” kojom s.Oliver donosi smirujuću prirodnost u nježnim tonovima novih komada, koji jako dobro sarađuju s paletom boja godišnjih doba koja su pred nama.

Češki model i Victorijina anđelica, Karolina Kurkova, postala je tako još jednom zaštitno lice s.Oliver BLACK Label linije, a svojim unikatnim i specifičnim izgledom sjajno je iznijela sve ono što nam donosi nova jesen-zima kolekcija.

Riječ je o prije svega premium komadima načinjenima uglavnom od najfinije vune i kašmira u suptilnim tonovima koji evociraju jesen i nadolazeću zimu.

Tu su, prije svega, topli jednobojni puloveri, ali i elegantni kaputi koji će se odlično uklopiti u svakodnevni, ali večernji look.

Za novu kampanju, Kurkova je isto tako izdvojila i svoje omiljene komade, koji će se moći pronaći pod oznakom “favourite pieces”.

Kliknite na fotografiju za veću rezoluciju…

IZVOR: BURO247.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.