Ponesite pastelne nijanse ovog proljeća

by | 28 Februara, 2015

Revija modne kuće Prada spada među najpopularnije revije na svjetskoj modnoj sceni, a ovoga puta donosi nam trend koji će zavladati ovog proljeća – pastelne nijanse.

Prada, Milan women fashion week, winter 2015 2016

Kreativna direktorka brenda Prada Miucia Prada nedavno je predstavila novu kolekciju ovog poznatog brenda, a svjetski poznavaoci mode već su je svrstali među najbolje kolekcije za nadolazeću sezonu.

Pastelna kolekcija osvaja svojim nježnim i harmoničnim koloritom, koji je na momente u potpunoj suprotnosti sa predstavljenim komadima i materijalima. Ono što primjećujemo na prvi pogled jeste to da se dizajnerka poigrala materijalima, pa je koristeći žersej stvorila efekat sunđerastog sci-fi materijala.

Prada, Milan women fashion week, winter 2015 2016

Ovakav materijal potpuno je u suprotnosti sa bojama i komadima koji su nježni, pomalo romantični i sa daškom vintidža, a upravo taj sudar suprotnosti čini ovu kolekciju tako interesantnom. U osnovi, komadi su klasični, ali upravo zbog neobičnog materijala i zanimljivih detalja, oni su sve samo ne klasični. Sigurni smo da će o ovoj kolekciji svi još dugo, dugo pričati.

Prada, Milan women fashion week, winter 2015 2016

Prada, Milan women fashion week, winter 2015 2016

Foto: Sipa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.