Glam party bh. izdanja magazina GRAZIA

by | 30 Septembra, 2011
Glamuroznom zabavom u srijedu 28.9. 2011. godine u u Bosmal City Centru u Sarajevu promovisan je renomirani italijanski modni magazin Grazia koji u BiH izdaje Color Media B-H, članica Color Press Grupe.
Dragana Anđić – GRAZIA International Brand Manager za Evropu
Magazin Grazia je italijanski ženski modni magazin s tradicijom dugom preko 70 godina, a prva Grazia štampana je daleke 1938. godine. Grazia brand prepoznale su i druge zemlje, pa se tako ovaj magazin izdaje već godinama u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Kini, Portugalu, Japanu, Grčkoj, Bugarskoj, Indiji, Njemačkoj, Hrvatskoj, Holandiji…  
Party je održan u restoranu na vrhu Bosmala sa fantastičnim pogledom na Sarajevo. Na predstavljanju magazina goste su pozdravili Robert Čoban, predsjednik Color Press Grupe, najveće izdavačke kuće u jugoistočnoj Evropi, koja je izdavač Grazie u regiji, Dragana Anđić –  Grazia International Brand Manager za Evropu i Dejan Ešpek, urednik Grazie za BiH.
Promociji su prisustvovala mnoga poznata lica iz bh. javnog života među kojima su: Emina Ganić, Emina Karišik, Dejana Rosuljaš, Adriana Kurtišaj, Vanja Lisac, Emerik Gudelj, Armin Muzaferija, Feđa Fetahagić, Saša Martić, Fuad Backović Deen, Dejan Kukrić, Rijad Ljutović, Ana Babić, Naida 
Srnja i mnogi drugi.
Na eventu su bile poslužene odlične italijanske poslastice, a za muziku je bio zadužen DJ koji se pobrinuo za savršenu atmosferu uz odabrane note prepoznatljivog stila. Promocija je organizovana od strane ProEvent-a, društva za promidžbu i ostale drušvene djelatnosti (http://www.proevent.ba/)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.