Ladies Night: Dođite da zajedno uživamo

by | 22 Aprila, 2015

Ljepota&Zdravlje u saradnji sa svojim partnerima i ovog mjeseca organizira Ladies night druženje u Cinema City­ju kojom prilikom će sve prisutne dame, pored zabave i druženja moći uživati i u vrhunskim filmskim ostvarenjima.

Pozivamo sve dame koje žele sebi pokloniti jednu divnu noć, te uživati u ugodnom društvu i prelijepom ambijentu da nam se pridruže na projekciji filma “Bezvremenska Adaline” u okviru Ljepota&Zdravlje, Deichmann i Cinema City Ladies Night-a koji će biti održan 23. aprila u 20 sati.

Lady_Night_A4

Ako se volite družiti, fotografisati, te uživati u cocktail zabavi i ugodnoj atmosferi, dovoljno je da kupite svoju ulaznicu uz koju ćete dobiti pozivnicu za Ladies night i budete dio naše priče koju ćemo iznova pričati iz mjeseca u mjesec. Za najsretnije dame koje tu noć kupe ulaznicu za film “Bezvremenska Adaline” naši prijatelji projekta Avon i Deichmann pripremili su prigodne poklone iznenađenja, zato 23. aprila odvojite malo vremena za sebe i dođite da uživamo zajedno.

[youtube RnU5lGhNp38]

NAPOMENA: NOĆ JE REZERVISANA SAMO ZA DAME, OPROSTITE MUŠKARCI VIDIMO SE NEKI DRUGI PUT..:)!

Za tri najljepša slogana pripremili smo i poklon ulaznice za Ladies night i projekciju filma “Bezvremenska Adaline”. Svake sedmice nagradićemo po jednu damu ulaznicom za dvije osobe. Svoje odgovore na pitanje: Najljepši slogan LJ&Z Ladies Night? pišite na našu FB stranicu ljepotaizdravlje.ba do nedjelje, 05. aprila
SRETNO!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.