POZIVAMO VAS: Ljepota&Zdravlje, Deichmann i Cinema City Ladies Night

by | 15 Marta, 2015

Za sve dame koje žele jednu noć pokloniti samo sebi, te uživati u ugodnom društvu i prelijepom ambijentu stižu dobre vijesti. Ljepota&Zdravlje u saradnji sa svojim partnerima organizovat će svakog mjeseca Ladies night druženje u Cinema City­ju kojom prilikom će sve prisutne dame, pored zabave i druženja moći uživati i u vrhunskim filmskim ostvarenjima.

Lady_Night_A4

Drage naše, Ljepota&Zdravlje, Deichmann i Cinema City Ladies Night biće održana u utorak, 17. marta u Cinema City­ju sa početkom u 20 sati. Ugodno druženje biće uveličano i prigodnom projekcijom filmskog ostvarenja “Pepeljuga” koja večeras ima svjetsku premijeru. Projekcija filma zakazana je za 20:40 sati.

Ako se volite družiti, fotografisati, te uživati u cocktail zabavi i ugodnoj atmosferi, dovoljno je da kupite svoju ulaznicu i budete dio naše priče koju ćemo iznova pričati iz mjeseca u mjesec. Za sve dame koje tu noć kupe ulaznicu za film “Pepeljuga” pripremili smo poklone iznenađenja, zato 17. marta odvojite malo vremena za sebe i uljepšajte nam noć.

Dame, pozivamo vas da nam se pridružite i da zajedno uživamo u trenucima koji će nas sve, barem na tih nekoliko sati razmaziti, ali i učiniti posebnima, jer mi to zaista jesmo.

http://www.cinemacity.ba/posebne_ponude.php?posebne_ponude=ladies_night

NAPOMENA: NOĆ JE REZERVISANA SAMO ZA DAME, OPROSTITE MUŠKARCI VIDIMO SE NEKI DRUGI PUT..:)!

Za pet najljepših slogana pripremili smo i poklon ulaznice za Ladies night i projekciju filma “Pepeljuga”. Odgovore na pitanje: Najljepši slogan LJ&Z Ladies Night? pišite na našu FB stranicu ljepotaizdravlje.ba do subote, 14. marta.
SRETNO!

[youtube 639cDjVDztM]

Priča filma “Pepeljuga” prati zgode i nezgode mlade Elle (Lily James) nakon što se njen otac, trgovac, oženi drugom ženom poslije smrti Elline majke, a bazirana je na animiranom klasiku iz 1950. godine. Pošto žarko želi da podrži svog voljenog oca, Ella će dočekati novu maćehu (Cate Blanchett) i njene kćerke Anastasiju (Holliday Grainger) i Drizellu (Sophie McShera) raširenih ruku. Ali kad Ellin otac neočekivano premine, ona će se naći u milosti i nemilosti ljubomorne i surove nove porodice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.