Reese Witherspoon: Novo lice Lindex-ove kolekcije jesen/zima 2011/2012 (VIDEO)

by | 14 Septembra, 2011
Reese Witherspoon je poznata po svojoj ljubavi prema casual stilu, tako da nije čudo što je postala Lindex-ovo zaštitno lice za brendiranu kolekciju „California Denim“  jesen/zima 2011/2012, koja sadrži jeans odjeću, kao i modernu casual odjeću i modne dodatke.
Reese Witherspoon je uspješno odradila fotosession za jesensku kolekciju odjeće Lindex. Atraktivna plavuša savršeno se snašla u ulozi modela, a ležerna kolekcija s naglaskom na vječne traperice je naglasila njezinu prirodnu ljepotu i mladenački karakter.
Mladenačka kolekcija švedskog branda Lindex savršeno pristaje poznatoj glumici i oskarovki.
Iako poznate manekenke svakodnevno susrećemo na brojnim kampanjama kozmetičkih i modnih kuća i holivudske ljepotice su pronašle i svoje mjesto na tom komadu zvjezdanog neba.
Nakon što je njezinu prirodnu ljepotu prepoznao Avon, Reese Witherspoon se pojavila i kao zaštitno lice nove kolekcije švedskog branda casual odjeće Lindex.
Reese je uživala u snimanju smiješeći se i prpošno pozirajući u različitim modelima vesti, modnih dodataka te popularnih traperica i to od onih uskih koje naglašavaju njezinu vitku liniju do popularnih trapezica koje su obilježile ovu sezonu, a kako vidimo zauzeti će visoko mjesto i u jesenskoj garderobi.
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.