Snižene cijene poziva i SMS-a u roamingu!

by | 4 Jula, 2012
Putujte bezbrižno na vaše omiljene destinacije Jadranskog i Egejskog (Jonskog i Sredozemnog) mora, razgovarajte opušteno i svoj ljetni doživljaj podijelite s drugima, poručuju iz m:tel-a i podsjećaju na povoljnije cijene roaminga u partnerskim mrežama TMobile Hrvatska, Cosmote Grčka i m:tel Crna Gora.
Izborom navedenih partnerskih mreža bićete u prilici da uz znatno povoljnijie cijene roaminga ostvarite svoju potrebu za komunkacijom sa bližnjima, ali i neizbježnim poslovnim partnerima. I ovog ljeta iz m:tela stižu lijepe vijesti za postpaid, ali i prepaid korisnike koji će svoj ljetni odmor provesti u Crnoj Gori, Hrvatskoj ili Grčkoj u periodu od 1. jula do 30. septembra 2012. godine, do kada traje period promotivnih cijena poziva, SMS-a i mobilnog interneta u roamingu.
Crna Gora
U toku promotivnog perioda dolazni poziv u mreži m:tel Crna Gora (oznake mreže: m:tel, m:tel Montenegro, 297 03) za prepaid korisnike je besplatan. Podsjećamo da se poziv u dolazu za m:tel postpaid korisnike takođe ne plaća. Cijena poziva za m:tel postpaid korisnike koji iz Crne Gore upute pozive prema m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži, kao i drugim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori i Srbiji iznosi 0,24 KM, odnosno 0,38 za prepaid korisnike. Za pozive upućene prema drugim zemljama, uključujući i druge fiksne i mobilne mreže u BiH primjenjuje se važeći cjenovnik za roaming saobraćaj sa Crnom Gorom prema zonama. 
Hrvatska
Ukoliko ovog ljeta planirate boraviti u Hrvatskoj, odaberite Tmobile mrežu (oznake mreže: 219 01, HR CRON, HR-CRONET,T-mobile HR, T-Mobile) i pričajte opušteno, jer kao m:tel potpaid korisnik u sezoni ljeto 2012, pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH i pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj plaćate po cijeni od 0,99 KM, dok se pozivi prema drugim državama tarifiraju se po cijeni od 2,50 KM, pri tom se dolazni pozivi tarifiraju po cijeni od 0,60 KM. Za m:tel prepaid korisnike koji prilikom boravka u Hrvatskoj odaberu Tmobile mrežu, pozivi prema svim mrežama u BiH iznose 1,20 KM, a pozivi prema svim ostalim državama, kao i drugim mrežama u Hrvatskoj iznose 2,30 KM, pri tom je cijena poziva u dolazu 0,70 KM. Cijena SMS usluge za postpaid iznosi 0,39 KM, odnosno 0,50 KM za prepaid korisnike.  
Grčka
Prilikom boravka u Grčkoj preporuka m:tela je partnerska mreža Cosmote (oznake mreže: COSMOTE, GR COSMOTE, C-OTE, 202 01) , u okviru koje kao m:tel postpaid korisnik plaćate cijenu poziva prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH i pozive prema drugim mrežama u Grčkoj u iznosu od 1,80 KM, dok se pozivi prema drugim državama tarifiraju se po cijeni od 3,50 KM. Dolazni pozivi tarifiraju po cijeni od 0,60 KM. Za m:tel prepaid korisnike u Grčkoj pozivi prema svim mrežama u BiH iznose 2,15 KM, a pozivi prema svim ostalim državama, kao i drugim mrežama u Grčkoj iznose 4 KM, pri tom je cijena poziva u dolazu 0,70 KM. Cijena SMS usluge za postpaid iznosi 0,40 KM, odnosno 0,50 za prepaid korisnike. 
Novost za one koji ne mogu bez Interneta
Ono što će obradovati sve korisnike koji i na ljetovanju ne mogu bez Interneta je da su cijene korišćenja mobilnog interneta znatno snižene, tako da prilikom boravka u Hrvatskoj za 1MB ostvarenog saobraćaja plaćate 5,99 KM, odnosno 0,058 KM za 10 KB u postpaidu, dok je za prepaid korisnike cijena nešto viša i iznosi 7,20 KM, odnosno 0,07 KM za 10 KB ostvarenog saobraćaja.  U partnerskoj mreži Cosmote u Grčkoj za uslugu korišćenja mobilnog interneta plaćate cijenu od 9,90 KM za 1 MB, odnosno 0,096 KM za 10 KB ostvarenog saobraćaja u postpaidu, i 11,90 KM, odnosno 0,116 KM za 10 KB ostvarenog saobraćaja u prepaidu. Za m:tel postpaid korisnike u Crnoj Gori cijena internet saobraćaja je 1,91 KM/MB, odonosno 0,018 KM/10KB, a za prepaid korisnike ona iznosi 2,10 Km/MB, odnosno 0,02 Km/10KB. 
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.