Uručena velikodušna Dr.Pasha donacija za porodilište Opće bolnice Abdulah Nakaš

by | 18 Oktobra, 2012
Predstavnici poznatog domaćeg branda Dr.Pasha porodilištu Opće bolnice Abudalah Nakaš uručili su velikodušnu donaciju svojih proizvoda koji su sve mame i buduće mame ove bolnice obradovali Dr.Pasha kremama za bebe.
U sklopu podizanja socijalne svijesti i humanitarnog djelovanja predstavnici našeg poznatog domaćeg branda Dr.Pasha danas su uručili porodilištu Opće bolnice Abdulah Nakaš donaciju svojih proizvoda za njegu beba. Ovoj donaciji su se pridružili i partneri Dr.Pashe – slovenačka kompanija Tosama sa svojim proizvodima za majke i bebe ToTo.
 
„Kroz ovu humanitarnu akciju željeli smo pokazati da smo prije svega prijatelji svih beba i da mislimo na zdravlje naših beba. Za sve mame obezbijedili smo poklon pakete koji će im olakšati prve dane njihovog majčinstva. Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija koje Dr.Pasha pokreće i koje ima namjeru nastaviti. Osjećamo veliku odgovornost da kao domaći proizvođač od samog rođenja beba budemo uvijek prisutni na pravi i kvalitetan način u njihovom odrastanju. Neopisiv osjećaj je vidjeti sreću i osmjeh na licima majki.“
 
Uposlenici Opće bolnice Abudalah Nakaš izrazili su veliku zahvalnost ovoj donaciji u nadi da će se ovakve donacije nastaviti i u budućnosti. Ispred Opće bolnice Abdulah Nakaš donaciju je preuzela prim.mr.ph. Enisa Salihefendić, specijalista farmaceutske informatike, istaknuvši kako je i sama korisnik proizvoda Dr.Pasha i da je ovaj gest brige o zdravlju najmlađih mnogo obradovao. „Vjerujem da će buduće mame, koje budu uživale u poklonima prepoznati kvalitet i moć prirode Dr.Pasha Kreme za bebe, kao i poklona koje je darovala Tosama.“
 
Inače, još jedna humanitarna akcija Dr.Pasha, koja je u toku, pomogla je razvoju udruženja žena „Pogledi“ koje se bavi obrazovanjem socijalno ugroženih kategorija. Žene udruženja su dio radionice Dr.Pasha i izrađuju Dr.Pasha vrećice lavande koje se danas prodaju na policama širom BiH, ali i van naših granica. Mnogi kupci vrećica Lavande prepoznali su priliku da i oni kroz kupovinu ovih vrećica pomognu razvoju socijalno ugroženih kategorija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.