Provokativni donji veš podijelio je mišljenja – da li biste ga vi nosile?

by | 6 Augusta, 2016

Nedavno se na online stranici čuvenog brenda “Asos” u prodaji našao donji veš koji je izazvao gomilu komentara. I da se ne lažemo, najvjerovatnije ćete i vi imati kakvu-takvu reakciju kada ga vidite. Cilj ovog intimnog rublja jeste da podstakne samopouzdanje kod žena, ali nismo sigurni da su “pogodili” u metu.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Naime, “Asos” je ženama ponudio ogromne mašne umjesto donjeg veša. Ovaj prilično ekstravagantan komad rublja ponio je ime (logično) “Odmotaj me”, a dizajniran je u saradnji sa čuvenim britanskim brendom “BlueBella”.

Zašto je ovaj komad veša izazvao burne komentare na Internetu pogledajte na sljedećoj strani…

Foto: Screenshot/ASOS.com

Foto: Screenshot/ASOS.com

Zastupnici oba brenda tvrde da se radi o modelima koje treba da podstaknu žene da vole svoje tijelo i zrače samopouzdanjem, ali čini se da kupci nisu oduševljeni modelom.

Riječ je o zapravo velikim, mekanim trakama koje se motaju oko tijela, tako da prikriju sva škakljiva područja na ženskom tijelu, a kod grudi se vežu u ogromnu mašnu.

Foto: Screenshot/ASOS.com

Foto: Screenshot/ASOS.com

Izrađene su od poliestera, univerzalne su veličine i dostupne su u crvenoj, crnoj i bijeloj boji, te koštaju 16 evra. Takođe, u opisu proizvoda stoji da je trake moguće vezati na više načina, mada nije baš najjasnije kako.

Bilo kako bilo, ovaj model veša otkriva previše, posebno na guzi, i nikako ne djeluje seksi i privlačno, više pomalo “suludo”, pa su pripadnice nježnijeg pola bile zatečene ovom ponudom.

No, prašina se digla, a možda je to baš i bio cilj “Asosa” – malo marketinga nikada nije na odmet!

[poll id=”28”]

IZVOR: LIFE CONTENT

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.