Prva dama Michelle Obama zablistala u prijestonici mode

by | 21 Juna, 2015

Supruga Baracka Obame, Michelle Obama posjetila je američki štand na Svjetskom sajmu u Milanu, prijestonici mode. Ovom prilikom, Michelle je predstavila program svoje zemlje za sport i pravilnu ishranu omladine.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Prva dama Amerike poznata je kao dama od stila, a mnogi mediji je čak porede sa čuvenom Jackie Kennedi. Ova činjenica ne čudi, jer, kao što smo i sami već više puta uspjeli da primijetimo, Michelle vrlo dobro zna kada je šta potrebno obući, a svakako uvijek i bira kombinacije koje joj savršeno stoje i koje zna odlično da nosi.

Za posjetu štandu u Milanu, supruga američkog predsjednika izabrala je haljinu jednostavnog kroja i veselih boja, uz koje je ukombinovala i više nego odgovarajuće sandale, koje, osim što izgledaju fenomenalno, svakako djeluju i kao izuzetno udobne. Iako se nije našla ovoga puta na crvenom tepihu, Michelle je zasigurno očarala sve prisutne svojom pozitivnom energijom, ali i zablistala u svom besprijekornom stylingu.

Foto: Guliver/Getty

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.