Categories Modne vijesti

Šarena, retro i seksi nova Lisca kolekcija za proljeće/ljeto 2019.

Već tradicionalno u Grand Hotelu Bernardinu u Portorožu, Lisca je predstavila najnoviju kolekciju rublja i kupaćih kostima. Poslovni partneri iz više od 20 zemalja, uticajni gosti i predstavnici medija mogli su da vidje modne slatkiše u proljetnim kombinacijama za 2019.

Modni događaj prošao je u znaku senzualnosti, atmosfera i muzika naglasili su intimni dodir kolekcije, koji kombinuje udobnost s najnovijim trendovima koje pravi modni entuzijasti neće htjeti izostaviti.

Lisca kolekcija za proljeće/ljeto 2019. inspirisana je ljepotom žena – ženama koje su nježne i sanjive,  a ipak snažne i zavodljive. Moderni modeli obožavaju raznolikosti žena svih stilova, oblika i veličina i naglašavaju svoju mekšu stranu čipkom u raznim varijacijama.

Seksi sofisticirana kolekcija Lisca Selection igra se, te predstavljaju je blagi tonovi, stavljajući akcenat na ženstvenost i gracioznost i istovremeno donosi i odvažno donje rublje u tamnim bojama, luksuznu čipku, saten i neodoljive Swarovski kristale.

Samo svoja, jedinstvena i uvijek u pokretu i potrazi za novim izazovima, žena je koja je inspirisala Cheek by Lisca kolekciju za proljeće/ljeto 2019.

Tekst i foto: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *