Severina i Milan grade kuću na Čeneju

by | 8 Septembra, 2011
Jedna od najvećih zvijezda u regionu, popularna Severina, uskoro bi mogla da dobije kuću u Novom Sadu, priča je koja kruži vojvođanskom čaršijom posljednjih dana. A kako je "Blicu" potvrđeno, na Salašu 137 kraj Čeneja, ova priča nije daleko od realnosti. Pjevačicin vjerenik, biznismen Milan Popović, koji na ovoj lokaciji ima svoj plac već nekoliko godina, prije samo par sedmica uspio je da ga proširi kupujući susjednu parcelu i to za četvrt miliona eura.
 
Seve i Milan: Još se nisu skućili
 
– Da, imamo nove komšije, ali mi nemojte tražiti da vam išta više kažem. Zamolili su nas da o tome ne prenosimo informacije, pa toga želimo i da se držimo – šturi su u razgovoru zaposleni na popularnom Salašu 137.
 
I u novosadskim agencijama za nekretnine nerado govore o najnovijoj kupoprodaji čenejskih placeva, kao da čuvaju državnu tajnu.
 
– Kako nas stavljate u nezgodnu situaciju! Da, čuli smo i mi te priče, ali nisu kupovali preko nas – odgovor je koji je "Blic" čuo u tri najveće novosadske agencije za nekretnine.
 
Pa ipak, jedan od najuticajnih ljudi na novosadskom tržištu nekretnina potvrdio je "Blicu" da je kupoprodajni ugovor za parcelu u neposrednom susjedstvu Salaša 137 sklopljen prije samo nekoliko dana. U njemu nisu posredovale agencije, već je Milan Popović direktno pregovarao sa bivšim vlasnikom parcele na kojoj se nalazi samo nekoliko staja i trošna kućica.
 
 
Izvor: Blic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.