Sienna Miller je zaštitno lice Lindex-a za kampanju proljeće 2016.

by | 11 Marta, 2016

Glumica i modna ikona Sienna Miller je zaštitno lice Lindex-a za kolekciju proljeće 2016 Sienna Hearts Lindex; prezentujući luksuzni svakodnevni izgled koji flertuje sa glamuroznim 70-tim.

Sienna Hearts Lindex campaign

Dizajn kolekcije je usmjeren prema boho-šik izgledu koji je savršeno usklađen sa Sienninim ličnim stilom. Ključni komadi uključuju prelijepu nježnu bluzu, maxi haljinu i jeans hlače.

Sienna Hearts Lindex_08

“Obožavam nježan i ugodan materijal bijele bluze; sebe mogu zamisliti kako uživam u njemu tokom ljeta. Hlače su fantastične; udobne i savršeno pristaju. Oba komada su pravi klasici koji su svestrani i kvalitetno napravljeni”, riječi su Sienne Miller o kolekciji.

Sienna Hearts Lindex_10

Sienna nije poznata samo po svom stilu, nego i odiše Lindex-ovim vrijednostima u svakom aspektu svog života. Sienna zrači pozitivnom energijom, humorom i filantropskim pogledima; sa oduševljenim uključivanjem u humanitarni rad. Majčinstvo je čini savršenom za Lindex brend.

Sienna Hearts Lindex_09

“Tu je i jedan vedar, veseo i jasan kvalitet u brendu i mislim da je to pravo slavlje za ženstvenost; luckasto je i bez previše ozbiljnosti. Takođe, mislim da se raspoloženje brenda i kolekcije prenijelo na ovo snimanje. Odlično smo se proveli uz dosta smijeha. Mislim da je to ono što je Lindex ustvari”, rekla je ona na nedavnom snimanju sa Lindex-om.

Sienna Hearts Lindex_07

Kolekcija će biti u svim Lindex prodavnicama u BiH biti u prodaji od 31. marta.

Sienna Hearts Lindex_06

Sienna Hearts Lindex_05

Sienna Hearts Lindex_04

 

Sienna Hearts Lindex_01

 

Sienna Hearts Lindex_03

Sienna Hearts Lindex_02

Tekst i foto: Lindex PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.