Snima se nova hit serija o Carrie Bradshaw

by | 14 Septembra, 2011
Na malim ekranima opet će se pojaviti Carrie Bradshaw, ali 20 godina mlađa – Carrie srednjoškolka.
Poslije nagađanja da će knjiga “Carrieni dnevnici” doživjeti ekranizaciju, ta vijest je potvrđena. U knjizi Candace Bushnell se opisuje period prije nego što je Carrie stigla u New York, a seriju će raditi producenti popularne "Gossip Girl".
 
Bushnellova je knjigu napisala 2010. a u njoj se pojavljuju Carrien dečko iz srednje škole Sebastian Kid, najpopularnija djevojka u školi Dona La Dona i Carriene mlađe sestre Misi i Dorit. Radnja se dešava 80-ih godina prošlog vijeka i opisuje kako je Carrie stigla sa srednjeg zapada u New York. 
 
U knjizi nema Carrienih prijateljica Charlotte i Mirande, ali se Samantha pojavljuje u ulozi Carrienog spasioca kada ona stigne u veliki grad.
Serija će se emitovati na televiziji CW koja prikazuje hit serije i realityje- 90210, America’s next Top Model i Gossip Girl.
 
Scenario će pisati Amy Harris koja stoji i iza “Seksa i grada”. Priča se da će u seriji glumiti sestra Mary Kate i Ashley Olsen- Elizabeth Olsen, nećaka Julie Roberts- Emma, Selena Gomez- djevojka Justina Biebera i glavna zvijezda “Gossip Girl”- Blake Lively.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.