Sofa styling: Stiže nam novi trend za proljeće

by | 19 Marta, 2016

Modni mediji se često razbacuju kojekakvim imenima trendova kojima je teško naći razliku. Tako smo imali normcore koji je odlikovao striktni casualathleisure ili luksuzni obrat u sportskom odijevanju, a sada je na tapetu trendova stigao sofa dressing.

Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash
Poenta sofa dressinga je, iznova, kombinovanje odjeće sportskog duha poput ležernih, oversized majica, udobnih jakni i pantalona koje podsjećaju na trenerke i nošenje patika. Naravno, glavni cilj je udobnost, kao da ćete večer provesti na sopstvenom kauču, a ne, na primjer, u prvom redu Nedjelje mode.

Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash

Ono što odlikuje sofa dressing je ležernost i neopterećenost, kao da ste se baš zaletjeli do kioska na par minuta prije gledanja filma u nedjelju uveče. Zagrižene ljubiteljke damskog, ženstvenog stila možda neće zavoleti sofa dressing, ali zato će mnoge zaposlene dame lakše u ovakvim kombinacijama ispunjavati svoje dnevne obaveze. I istovremeno će, definitivno, biti jako šik i trendi, pogotovo što ovakav styling obožavaju Rihanna i Viktorija Beckham.

Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash
Izvor: Life content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.