U Marc Jacobs dućanu možete plaćati twitovima i Instagram fotografijama!

by | 11 Februara, 2014

Marc Jacobs ponovo je iznenadio i oduševio modnu javnost. Naime, ova je luksuzna modna kuća otvorila vrata butika koji se po mnogočemu razlikuje svih drugih.

instagram

U novom butiku ‘Daisy Marc Jacobs’ nije vam potreban novac! Kupovinu možete obaviti objavom twitova, Instagram fotografijama i statusima na Facebooku.

Butik koji se nalazi u poznatom njujorškom kvartu SoHo na Manhattanu tako predstavlja koncept trgovinu u kojoj se šoping može obaviti ‘društvenom’ valutom. Naime, posjetioci koji objave fotografije na Instagramu i statuse na Facebooku i Twitteru koji sadrže hashtag #MJDaisyChain, nagrađuju Marc Jacobs brendiranim poklonima (prvenstveno parfemi i ogrlice), a pojedini sretnici dobiće čak i torbe.

“Tokom godina, brend Daisy dobio je značajan broj sljedbenika na društvenim mrežama i na ovaj način želimo zahvaliti ljubiteljima našeg brenda. Marc Jacobs je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a Daisy pokreće najveći angažman među fanovima”, izjavila je Lori Singer, potpredsjednica marketinga za Marc Jacobs.

Izvor: ljepota.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.