Uskoro film o Michaelu Jacksonu

by | 2 Septembra, 2011
Počinje snimanje filma o Michaelu Jacksonu koje će većim dijelom biti zasnovano na sudskom procesu iz 2005. godine u kojem je kralj popa bio optužen za zlostavljanje djece.
U filmu će biti i nepoznatih detalja iz života Michaela Jacksona
 
Naziv novog filma koji će se snimati na osnovu detalja iz života preminulog kralja popa glasi "Michael Jackson: Life of an Icon".
 
Film će producirati Michaelov bliski prijatelj iz djetinjstva koji će u film ubaciti oko 50 intervjua sa članovima porodice i prijatelja, a iz produkcije su otkrili da će gledaoci biti upoznati sa nepoznatim detaljima sa suđenja koje se odigravalo 2005. godine, a biće prikazano i kako je Jacksonova porodica reagovala na optužbe za zlostavljanje djece.
 
U filmu će biti prikazan i intervju sa Michaelovom najstarijom sestrom Rebbie koja rijetko daje izjave za medije, a život popularnog muzičara biće prikazan od perioda nastupa sa grupom “Jackson 5”, pa sve do kontroverzne smrti uzrokovane uzimanjem lijekova.
 
Michaelova majka je izjavila da će to biti odličan film koji će mnogima natjerati suze na oči, ali će i pomoći da svi shvate kakav je zaista bio Michael Jackson.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.