Categories Modne vijesti

Uskoro nam stiže film o misterioznom dizajneru

Iako ga modna scena slavi kao jednu od najvažnijih modnih persona, Martin Margiela uspio je svoj privatni život potpuno odvojiti od profesionalnog do te mjere da se o ovom dizajneru jedva zna datum rođenja.

Fascinacija likom Martina Margiela, zaljubljenika u modu, ne prestaje. Kako i bi, kada je sâm dizajner cijelu svoju karijeru bio toliko revolucionaran, a toliko tajnovit da postoji samo jedna njegova fotografija i nijedan intervju.

To je posebno značajno kada izbrojimo da je imao više od 40 kolekcija u posljednjih 20 godina.

S publikom i javnosti je dosad komunicirao isključio kroz svoj rad, ali čini se da ćemo 10. aprila ipak saznati nešto malo više o ovom “nevidljivom čovjeku mode” kroz dugometražni dokumentarni film “Martin Margiela: In His Own Words”. Reiner Holzemer je čovjek iza filma koji je uspio nagovoriti Margielu da se otvori o svojoj potrebi za anonimnošću i želji da nastavi raditi ono što radi najbolje: redefiniše modu.

U filmu će se pojaviti i druga velika modna imena poput Jean Paula Gaultiera i Carine Roitfeld, tako da se sigurno radi o jednom pravom malom dragulju za svakog modnog zaljubljenika. Prijavite se ovdje.

Izvor: grazia.rs

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *