Užitak u luksuzu: Lisca izbor za jesen i zimu 2018.

by | 24 Septembra, 2018

Nova kolekcija Lisca Selection za jesen/zimu 2018. slavi senzualnost i ljepotu žene i njene obline… 

Svaka žena, barem ponekad, ima trenutak za sebe, za neograničeno opuštanje… Ako znate da zaslužujete samo najbolje – znajte i da zaslužujete beskompromisno zadovoljstvo, luksuz, nadahnjujuće komplimente. Za takve trenutke stvorena je Lisca Selection kolekcija za jesen/zimu 2018. u čijem stvaranju je inspiracija bila sezualnost i ženske obline!

Prozirna čipka kroz koju se nazire kože, mreža, saten, seksi ukrasne trake, rublje krojeno bez nepotrebnih šavova, plišane aplikacije, Swarovski kristali – sve ovo ističe toplinu i punoću ženskih oblina… a tu su i sofisticirani vez i stilizovani motivi cvijeća…

Ekstravagantni i trendy modeli osvojiće najzahtjevnije kupce, a već “isprobani” modeli stižu u proširenoj ponudi (naročito grudnjaci koje će ljubiteljice Lisca veša moći pronaći u svim veličinama – od korpe A do korpe E) i sve vas to očekuje u aktuelnoj kolekciji.

Boje koje dominiraju jesen/zima kolekcijom su zelena i ciklama, s crnim detaljima… Idealna je to kobinacija za seksi modele rublja i odjeće koji su stvoreni za trenutke istinskog uživanja!

Tekst: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.