Victoria Beckham jede pet šaka hrane dnevno?!

by | 17 Augusta, 2011
Ako ste mislili da žena koja je rodila četvoro djece može samo da sanja da ponovo ima ravan stomak – prevarili ste se. Pošto se prošlog mjeseca porodila i na svijet donijela malu Harper, Victoria Beckham se svim raspoloživim sredstvima bori da dostigne liniju koju je imala prije trudnoće.
Dok se tata David gotovo svakodnevno bavi djecom, 37-godišnja Victoria se u kući sa sedam spavaćih soba u Malibuu vraća na staro. Kako piše britanska “Grazia” bivša “spajsica” drži novu dijetu “pet ruku” da bi mršava prisustvovala Sedmici mode u New Yorku koja se održava od 8. do 15. septembra. Ta dijeta podrazumijeva pet šaka hrane dnevno.
Neimenovani izvor je otkrio da je Victoria potpuno izbacila šećer i da jede minijaturne porcije dimljenog lososa, škampe sa chilijem, suši od tunjevine i kajganu. 
Samo pet dana poslije porođaja počela je da jede po pet visokoproteinskih obroka uz dodatak zelenog povrća, pije jako mnogo vode, a gricka samo posebnu vrstu borovnica i orahe.
Pošto su joj doktori poslije carskog reza zabranili da vježba naporno osam sedmica, ona to čini umjereno, ali svakodnevno. Kada taj period prođe treniraće sa ličnim trenerom, Tracy Anderson.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.