Victoria Beckham u 2014. zaradila 31 milion funti

by | 4 Januara, 2015

New-York: MET Museum Costume Institute Gala

Victoria Beckham je brend sama za sebe – šta god radila, ova žena jednostavno zrači, uspijeva i plijeni svojom harizmom, znanjem i istrajnošću. Nekadašnja pop zvijezda uspjela je da postigne planetarni modni uspjeh, iako su joj mnogi cinici predviđali krah. Rezultati i zarađena cifra novca na kraju 2014. godine itekako potvrđuju njenu moć.

Britanska dizajnerka zaradila je nevjerovatne cifre prodajom svojih kreacije tokom godine na izmaku. Poslovna godina Victorie Beckham je, može se zaključiti, apsolutno besprijekorna. Ako je suditi prema knjigama i pisanju britanskog Telegrapha, njeni prodajni uspjesi naprosto su fantastični. Prije dvije godine, rezultati brenda Victoria Beckham kretali su se oko 16 miliona funti zarade, a sada je prodaja čak udvostručena i iznosi 31 milion funti.
Njeno carstvo je tako, za svega šest godina od kada je predstavila prvu kolekciju na Sedmici mode u Njujorku (2008), postalo sastavnim i relevantnim dijelom modne industrije, a Vicky je definitivno pronašla nit koju obožavaju njene brojne slavne, ali i anonimne klijentice.

Izvor: elle.rs
Foto: Sipa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.