Victoria u baletankama šeta bebu Harper

by | 7 Septembra, 2011
Ponosni roditelji Victoria i David Beckham počeli su da predstavljaju svojoj kćerkici Harper čari raskošnog života. Sa svega osam sedmica malena Harper Seven je već obišla najprestižnije butike, a najviše one sa dječijom opremom u tržnom centru "The Grove" u Los Angelesu.  
 
Vikend je bio povod da fancy klan Beckham iskoristi vrijeme za kupovinu.
 
Prvo su roditelji šetali sa svojom mjezimicom, a sljedećeg dana pridružili su im se i sinovi Brooklyn (12), Romeo (9) i Cruz (6). Braća su na svakom koraku pratili bebu i željeli da pomognu mami.
A ponosna mama Victoria (37) je, začuđujuće, poslušala savjete ljekara pa je izašla i šetala u crnim, potpuno ravnim baletankama. Ona se tako, barem na kratko, odrekla vrtoglavih potpetica zbog bolova u leđima koje ima poslije porođaja.
Ipak, to joj nije smetalo da styling upotpuni kratkom haljinom kojom je pokazala da i poslije četvrtog porođaja ima savršenu figuru. 
Naime, Victoria je poslije porođaja počela da praktikuje dijetu pod nazivom "Five Hands Diet". Ishrana podrazumijeva pet obroka veličine šake namirnica bogatih visokim proteinima, kao što su  losos, žuta tunjevina, jaja.
– Osim dijete trčim nekoliko milja svakog dana. To me održava u formi – ispričala je nedavno.
Osim što je uživala u jesenjoj šetnji Victoria ima ambiciozne planove po pitanju karijere. Planira kreacije za svoju  modnu liniju i ne namjerava da posustane. – Svaka majka na svijetu koja radi i voli svoj posao, a brine i o kući, djeci, mužu, zna da je sve moguće uskladiti. Mada se ja osjećam često kao da žongliram po tankoj žici. Bilo kako bilo, neću odustati i veoma sam sretna i zadovoljna svojim životom – rekla je ova trendseterka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.