Victoria's Secret Fashion Show: Otkriveni prvi detalji najseksi modne revije

by | 28 Oktobra, 2015

Modna revija o kojoj se najviše govori tokom godine i koja okupi najviše poznatih ličnosti, i naravno najpoznatijih modela, svakako je Victoria's Secret Fashion Show. Pistom će u skupocjenom donjem vešu 10. novembra prošetati najpopularniji modeli današnjice, a organizatori su uspijeli da nam zagolicaju maštu.

2014 Victoria's Secret Fashion Show - Show

Objavljeni su prvi portreti nekih od kombinacija koje će modeli nositi ove godine. Znamo da će publiku ponovo zabavljati Rihanna, a pored nje i Selena Gomez i The Weeknd. Pistom će prošetati Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, Gigi i Bela Hadid i mnoge druge.

Prošle godine su Adriana Lima i Alessandra Ambrosio prošetale pistom u Dream Angels Fantasy Bras koji vrijede 10 miliona dolara svaki. Optočeni su rubinima, dijamantima, safrom i zlatom. Sličan skupocjeni grudnjak očekuje nas i ove godine i kako su najavili vrijedeće takođe nekoliko miliona dolara.

4

2

3

Ovako izgledaju prvi crteži nekih od kombinacija koje će modeli nositi na ovogišnjoj reviji. Očekuju nas Angel, Ice of Angels, Firework, Exotic Butterflies. Šta mislite koji modeli će nositi baš ove kombinacije?

Kao i svake godine, i ove će pistom prošetati muzičari koji će posebno upotpuniti show. Fanovi se pitaju u kakvoj kombinaciji će se pojaviti Rihamna ove godine, jer je i 2012. pokazala kakav donji veš voli da nosi. Uz Selenu Gomez i The Weeknd svi očekuju mnogo zabave, ali i mnogo seksepila.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.