Vjenčanice s divnom modnom pričom koje osvajaju na prvi pogled!

by | 12 Maja, 2020

Vjenčanje je za mnogo žena jedan od najvažnijih dana u životu, pa ne čudi što je veoma bitan i odabir vjenčanice.

Odabir vjenčanice je bez imalo razmišljanja odluka koja nekim ženama zadaje glavobolje. Od prevelikog izbora nije se rijetkost izgubiti, zaboraviti na prvobitne želje i na kraju nepotrebno paničariti. Sigurno je da baš svaka žena ima viziju svoje vjenčanice, pa je prvi korak pronalazak dizajnera koji odgovara ideji. Jednom kada ste pronašli željenu estetiku, iz asortimana izaberite onu savršenu, a dizajnerica koja je nama zapela za oko je Ruskinja Arina Boganova.

Prekrasan dizajn koji karakterišu jednostavne linije i konstrukcije upotpunjene posebnim detaljima koji vrlo suptilno naglašavaju svu preciznost i ljubav unesenu u izradu ovih divnih vjenčanica, definitivno je nešto što osvaja na prvi pogled.

Arinine vjenčanice namijenjene su modernoj ženi koja želi savremeno bajkovito vjenčanje, decentan izgled, ali i onaj koji će privući baš sve poglede. Modeli se razlikuju, pa tako možete pronaći one slip, odnosno minimalističke, kao i modele koji su dorađeni tilom, čipkom ili sličnim prekrasnim detaljima koji doliče prilici. Takođe, osim klasičnih krojeva u ponudi su i mini varijante te sve popularnija odijela koja takođe mogu na zanimljiv način dočarati stylish modernu mladenku koja ne podliježe tradicionalnim okvirima.

U ovim vjenčanicama nezavisno o kroju i formi za koji se odlučite,  poseban izgled je zagarantovan, pa planirate li u skorije vrijeme vjenčanje, svakako predlažemo da zavirite u ponudu za koju smo sigurni da će vas baš kao i nas u potpunosti oboriti s nogu!

[smart-grid]

[/smart-grid]

Izvor: fashion.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.