Zanosna Eva Herzigova u proljetnoj Yamamay Basic kampanji!

by | 7 Marta, 2019

Poznati italijanski brend donjeg rublja Yamamay ovog proljeća predstavlja novu Basic kolekciju uz naglasak na jedno od najvažnijih pitanja današnjice – svjesnost savremenih žena.

Pojam ženstvenosti kao svijest rađa se iz punog prihvatanja sebe, vlastitog tijela i ličnosti, bez obzira na nedostatke, fokusirajući se na posebnost svake od nas kao individue i prihvaćanjem svojeg tijela.

Kroz saradnju sa stvarnim ženama, slušajući njihove potrebe, Yamamay je razvio inovativnu Basic kolekciju i modele u kojima će se svaka žena osjećati maksimalno ugodno u svom tijelu i zračiti zadovoljstvom.

Ovaj inovativni brend donjeg rublja razumije potrebe stvarne žene i kroz kampanju “Yamamay is you” želi približiti iskrenu i intimnu priču o nesigurnostima i slabostima koje su stvarne žene podijelile s nama. Baš iz ovog razloga Yamamay je kroz Basic kolekciju predstavio modele donjeg rublja koji će biti podrška svakoj ženi kako bi se osjećala ugodno i ženstveno u svome tijelu.

Yamamay nas potiče da prihvatimo svoju siluetu te nudi široku paletu proizvoda koji su nevjerovatno bogati inovativnim i efikasnim elementima, promovišući osjećaj ženstvenosti, ljepote i usklađenosti s vlastitim tijelom.

Uz slogan #MyConfidentBeauty jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Eva Herzigova predstavila je Yamamay Basic kolekciju kojom želimo poslati poruku da ljepota nije stvar godina, nego samopouzdanje i ženstvenost.

Eva Herzigova ambasadorica je nove kolekcije, a jedan od najpoznatijih svjetskih modela u svojoj je zrelijoj dobi i dalje je sinonim ženstvenosti, ljepote, diskretnog modernog šarma. Basic kolekcija pruža raspon modela u kojima će se svaka žena osjećati ugodno jer Yamamay nudi upravo onaj proizvod koji im je potreban da bi bile zadovoljne u svojem tijelu, zračile samopouzdanjem i naglasile svoju ženstvenost jer – Yamamay is you.

Izvor: Buro247 Foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.