Categories POKLONI I AKCIJE, PROMO

AVON I LJ&Z u humanoj misiji: Outfit za dvije maturantice

Magazin Ljepota&Zdravlje i Avon pokloniće maturske haljine koje je kreirala dizajnerica Dragana Torodović dvjema maturanticama! Riječ je o kreacijama koje su predstavljene nedavno, na promociji EVE Discovery mirisne linije i zabavi povodom rođendana LJ&Z.

Haljine su inspirisane nazivima mirisa “Alluring” i “Confidence” i njihovim bočicama!

Banjalučka dizajnerica, pobjednica GRAZIA Fashion Academy, kreirala je dvije elegantne haljine koje su te večeri nosile Ajla Demirović i Nikolina Nešić, manekenke ABC Models MGMT!

Haljina “Alluring”
Model: Ajla Demirović
Haljina “Confidence”
Mode: Nikolina Nešić

“Kao i nekoliko puta do sada iskoristili smo priliku da spojimo Avon i modni svijet te smo se odlučili da pružimo priliku mladoj Dragani da pokaže svoje viđenje ovih mirisa kroz njene dvije kreacije. Haljine pod nazivom Confidence i Alluring Dragana je kreirala po uzoru na naše mirise, a mi ćemo ih s radošću pokloniti dvjema maturanticama kako bi zabistale na svoj veliki dan”, kazala je Šejla Korjenić, PR specijalista kompanije Avon u BiH.

Drage naše, cilj nam je da haljine dobiju maturantice koje nisu u mogućnosti da ih same kupe! Na mail ljepotaizdravlje@color.co.ba pošaljite nam prijedlog: ime i prezime djevojke kojoj želite da poklonite jednu od haljina i navedite koju haljinu biste joj poklonili, kontakt telefon i adresu stanovanja! Članice LJ&Z i Avon tima odabraće dobitnice haljina i kontaktirati ih po završetku akcije.
NAPOMENA: Prijedoge šaljite do ponedjeljka! 

Priredio: S. Vujanović

 

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *