Categories POKLONI I AKCIJE

Cineplexx Palas: Ladies Night uz film “Godina vjenčanja”

Ladies Night biće održan 24. oktobra sa početkom u 20 sati a u Cineplexxu Palas uz romantičnu komediju “Godina vjenčanja”.

Kao i svaki put, Ladies Night će uljepšati naši partneri – magazin Ljepota&Zdravlje, štamparija Compex i vinarija Tikveš koja je dobro poznati domaćin pića dobrodošlice i predstaviće nam svoja vina Chardonnay Classic, Roze Classic i T’ga za jug.

Satnica:

20:00 Piće dobrodošlice
20:30 projekcija filma

O filmu:

Mara je bezbrižna 27-godišnjakinja s težnjom da postane fotograf. Na Tinderu upoznaje momka po imenu Jake te s njim razvije neočekivanu vezu. Stvari idu dobro sve dok ne počnu dolaziti pozivnice za vjenčanja što je za Maru noćna mora, ali Jake je oduševljen. U masi pozivnica zajednički odlučuju na kojim vjenčanjima će prisustvovati te kreću u zajedničku avanturu gostovanja na vjenčanjima.

Kako sezona počinje, Mara pronalazi inspiraciju za njene fotografije. Kroz godinu, i gostovanju na čak sedam vjenčanja, veza Mare i Jakea se produbljuje te je Jake zaprosi. Iako Mara pristaje na prosidbu, nije u potpunosti sigurna u svoju odluku…

Ulaznice za Ladies Night su u prodaji, a film je na redovnom repertoaru od 24. oktobra.

Ljepota&Zdravlje i Cineplexx “Palas” obradovaće dvije čitateljice sa po dvije ulaznice za “Ladies Night”.
Podijelite ovu vijest, a u komentaru tagujte prijateljicu koju vodite na “Ladies Nigth”.
Sretno!

Foto: Cineplexx Palas

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *