Categories POKLONI I AKCIJE

Cineplexx Palas: Ladies Night uz film “Nevjerovatan život psa Enza”

Ladies Night biće održan 15. avgusta sa početkom u 19:15 sati u Cineplexxu Palas uz film “Nevjerovatan život psa Enza” koji je režirao Simon Curtis.

Ladies Night je sjajna prilika da provedete kvalitetno i zabavno vrijeme sa svojim dragim ženama uz odličan film i poklone naših sponzora.

Magazin Ljepota&Zdravlje je redovni partner ovog događaja, a pun je savjeta kako da svakodnevno živimo zdravije i srećnije. Štamparija Compex i Eurovip su obezbijedili poklone za sve dame, a piće dobrodošlice je pripremila Vinarija Tikveš koja će predstaviti svoja vina Vranec&Merlot Classic, Chardonnay Classic i Roze Classic.

Satnica:

19:15 piće dobrodošlice
20:00 projekcija filma

O filmu:
Milo Ventimiglia, glumi Dennyja, vozača trkaćeg automobila, koji je posvećen svom duhovitom, mudrom, gotovo ljudskom psu, Enzu. Enzo je Dannyju više od kućnog ljubimca, on mu je najbolji prijatelj. Denny upoznaje Eve, učiteljicu koju glumi Amanda Seyfried; zaljube se, vjenčaju i dobiju dijete. Uz podršku Eve i Enza Denny uči kako biti porodični čovjek u kriznim trenucima, koristeći lekcije koje je naučio na stazi. Ovu dirljivu i emotivnu priču je režirao Simon Curtis, a temelji se na bestseleru Gartha Steina. Renomirani glumac Kevin Kostner svojim
glasom tumači lik zlatnog retrivera Enza.

Ulaznice za Ladies Night su u prodaji a film je na redovnom repertoaru od 15. avgusta.

Ljepota&Zdravlje i Cineplexx “Palas” obradovaće dvije čitateljice sa po dvije ulaznice za “Ladies Night”.
Podijelite ovu vijest, a u komentaru tagujte prijateljicu koju vodite u kino.
Sretno!

Foto: Cineplexx Palas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *