Categories POKLONI I AKCIJE

Cineplexx Palas: Ladies Night uz urnebesnu komediju “Prevaranti”!

Majski Ladies Night u Cineplexxu Palas biće održan 16. maja sa početkom u 19.15 sati. Na repertoaru je film “Prevaranti”.

Redovna druženja nastavljamo uz magazin Ljepota&Zdravlje, vjernog partnera naših ženskih druženja. Da veče bude još interesantnije, pobrinula se kompanija Frutela Group koja će nam predstaviti Monin limunade sa okusom tropskog voća koje ćemo poslužiti prije filma.

Majski Ladies Night će biti i u znaku ukusnih Gotiva knedli koje ćemo servirati uz piće dobrodošlice, a štamparija Compex i Kruna produkt pripremili su poklone za sve posjetiteljke.

Dodatno, nagradićemo tri sretne dame kartama za XII Vinosaur – Internacionalni Vinski i Gastro Festival koji će biti održan 30. i 31. maja u kompleksu Ostrva Stara Ada sa početkom u 17 sati.

Satnica:

19:15 Piće dobrodošlice
20:00 Film Prevaranti

O filmu: U novoj urnebesnoj komediji, Rebel Wilson i Anne Hathaway glume prevarantkinje, jedna je u nižoj ligi, dok je druga profilisana za visoku klasu. Njih dvije se udružuju kako bi sredile prljavog, pokvarenog muškarca koji ih je nasamario.

Ulaznice za Ladies Night su u prodaji, a film je na redovnom repertoaru od 16. maja

Ljepota&Zdravlje i Cineplexx “Palas” obradovaće dvije čitateljice sa po dvije ulaznice za “Ladies Night”.
Podijelite ovu vijest, a u komentaru tagujte prijateljicu koju vodite u kino.
Sretno!

Foto: Cineplexx Palas

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *