Categories POKLONI I AKCIJE

GIVEAWAY: Ljepota&Zdravlje i Studio Zen poklanjaju besplatan čas joge za prijateljice!

Joga transformiše fizički, emocionalni i duhovni život. Na praktičnom nivou, joga predstavlja sredstvo za balansiranje i usklađivanje tijela, uma i emocija. Svoj mir i duhovnu ravnotežu pronađite u Studiju Zen u Sarajevu (Zmaja od Bosne4) koji je do detalja pomno osmišljen kako bi svakoj korisnici pružio potpuno zadovoljstvo i opuštanje! 

Sudio Zen je prava mala oaza za sve ljubitelje joge, reikija, meditacije i alternativne holističke medicine, koji promoviše događaje, radionice, seminare i mnoge ostale aktivnosti koje korisnicima pomažu u duhovnom i fizičkom rastu.

Studio je osmišljen za rad u manjim grupama radi veće posvećenosti svakome ko dođe da se upozna s jogom i radi na sebi. Cilj je da svaka osoba dobije pažnju koju zaslužuje, kao i jasne upute i  instrukcije u vezi sa svim aspektima joge koje se savladavaju i uče u studiju pod nadzorom učiteljice hatha joge, essential joge i joge smijeha kao i mastera za reiki Vesne Pačak.

“Hatha joga, joga koju vježbamo u Studiju Zen, pomaže u poboljšanju mentalnog zdravlja, fizičkog zdravlja, prirode, ličnosti, psihološkog i psihičkog okvira ličnosti. Rad je u manjim grupama od po 10 polaznika, upravo zbog boljeg pristupa svakom članu i praćenju svakoga pojedinačno tokom izvođenja vježbi. Bitno je da se svako ko dođe osjeća prihvaćeno, prijatno i podržano na njegovom putu učenja joge i putu vlastite promjene. U Studiju nudimo i radionice i časove Essential joge – joge uz korištenje esencijalnih ulja. Joga nam  nudi prostor da se isključimo iz svijeta i okrenemo ka unutra. Studio je koncipiran tako da ima što manje distrakcija za učenike i da je što bliže mirnoj, prirodnoj atmosferi. Dekoracija, osvjetljenje i muzika rade zajedno da poboljšaju fokus na praksu. Kada tome dodamo prirodan elemenat biljaka kroz upotrebu esencijalnih ulja, pojačavamo i obogaćujemo iskustvo, uvodeći aromu i moćnu energiju iscjeljenja koju svaka odabrana biljka nosi. Esencijalna ulja su divna dopuna joga praksi, koja se uz pomoć njih produbljuje, proširuje i pojačava”, kaže Vesna.

U Studiju Zen se održavaju i Reiki predavanja, Reiki inicijacije, kao i Reiki tretmani. Reiki je drevna vještina iscjeljivanja, tehnika “polaganja ruku” i kanalisanje univerzalne životne energije u cilju opuštanja i smanjivanja stresa, iscjeljenje uma i tijela i balansiranje suptilne energije u našem tijelu. Centar srećnog življenja nalazi se u nama samima i traganje za srećom treba započeti od svoga unutrašnjeg bića. Mnogo je puteva ka tome, a Studio Zen može biti jedan od njih.

Info: 

Vesna Pačak, učiteljica hatha joge, essential joge i joge smijeha kao i master za reiki, tel: 066 910 494;
Facebok: Studio Zen; Instagram: @studio._zen

Studio Zen jednoj čitateljici poklanja jedan besplatan čas joge za dvoje! Ukoliko budete sretna dobitnica, zakažite čas i povedite sa sobom najbolju  prijateljicu, sestru, kolegicu… i isprobajte jogu!

Kako do poklona?

U komentaru na ovaj post stavite hashtag #LJZGiveaway i tagujte osobu koju biste poveli na besplatni čas joge! Dobitnicu ćemo izabrati uz pomoć stranice Random Picker. Sretno svima!

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *