Categories POKLONI I AKCIJE

Lisca selection rublje: Zavodljiva ekstravagancija! + POKLON!

Ženstvenost, zavodljivost, uočljivost i ekstravagantnost spojeni su u rublju Lisca Selection za jesen-zimu 2017. Smjela igra širokih elastika i mrežaste tkanine, isprepletenih s modernim vezom u seriji Lady Moon stvara glamurozan izgled. Pjenaste košarice, koje naglašavaju izgled prozirnosti, čine je jedinstvenom, a izgled dopunjuju i najrazličitiji detalji.

Lisca Selection

Izdvajamo novi model zavodljivih ouvert gaćica, bustje s raskošnim vezenim detaljem koji se može nositi na 4 različita načina. Kao i push up grudnjak s naramenicama na skidanje (dekorativnim), proziran grudnjak sa žicom, koji ima posebno mekane i udobne lijepljene naramenice i svečani prozirni kombine.

Serija Queen Rose sastoji se od komotnijih modela s primjesama smjelog i svečanog, raskošnim cvjetnim vezom. Svjetlucave elastike, svilenkasta blještava mrežica i kristalići Swarovski stvaraju glamurozan izgled.

Za ekstravagantnu atmosferu pobrinuće se brazil body s raskošnim vezenim dijelom na prednjem dijelu, koji smjelijima može biti i samostalan izbor za posebne prilike. Posebno zavodljiv set je otvoreni string (string ouvert) i potporni grudnjak s dodanom čipkom sa strane, koji se samostalno vezuje oko vrata ili se vrpce prekrste na grudnom dijelu i potom zavežu oko vrata. U seriji oduševljava i atraktivan trouglasti grudnjak sa žicom, push up grudnjak i raskošno oblikovan grudnjak s pjenastim košaricama.

Za udobna, elegantna i zavodljiva večernja ugađanja u seriji Queen Rose su i modeli iz spavaćeg programa. Ne propustite zavodljive dugačke ili kratke spavaćice s raskošnim vezom.

Lisca će jednu čitateljicu koja podijeli ovu objavu (obavezno!) i u komentaru napiše u kakvom rublju se osjeća seksi nagraditi poklon bonom od 80 KM. Najzanimljiviji komentar izabraće redakcija.
Kometare ostavljajte do ponedjeljka, 9. oktobra do podne!
Sretno svima!

P.S. Jednu čitateljicu vrijednim poklon bonom nagradićemo i u novembarskom, štampanom izdanju Ljepote&Zdravlja! 

TEKST I FOTO: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

4 komentara

  1. Rekla bih da,nakod 12godina braka,ne skodi taj isti “zaciniti” sa malo cipke,svile i neodoljivog parfema.Da,volim sexy rublje,volim cipku,svilu,crnu i crvenu boju,volim pokazati prirodnu ljepotu,istaknuti adute pred onim koji je moj zivot ucinio savrsenim.A Lisca,ona mi je sinonim za savrsenstvo,ona je sve u jednom paketu.A ja u Lisci,eh to ostaje skriveno u mojim odajama 🙂

  2. Lisca je sve ono sto jednoj zeni treba.Zenstvenost,osjecaj samopouzdanja,i naravno raznovrstan asortiman.Dugo vec nosim rublje od Lisce i zaista svaki komad je poseban na svoj nacin.Pravo malo BLAGO svake zene.🐞😘🌷

  3. Oooooo, prije su to bile cipkaste u svim bojama, a najmanje u bijeloj. A sada se seksi osjecam kada u bijelim pamucnim protrcim iz kupatila u sobu, a muzek me pogleda, namigne i dobaci pusu <3.

  4. Biti sexy zeli biti svako..ali uz rublje LISCA to je lako ,jos uz to ako citas LJEPOTA I ZDRAVLJE tu su ideje prave..Budi zavodljiva,sexy i bez mene uz Lisca ,Ljepotu i zdravlje! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *