Categories POKLONI I AKCIJE

Ljepota&Zdravlje i kuća čaja Prana nagrađuju vaše relax trenutke

Prana kuća čaja sa ponosom predstavlja čarobni svijet neodoljivih ukusa i mirisa koje pružaju najkvalitetniji čajevi iz svih dijelova svijeta. Ljubav prema kvalitetnim čajevima i uživanje u njihovom ispijanju bili su presudni faktor za otvaranje prve Kuće čaja u Banjoj Luci.

1

Imenom „Prana“, što znači životna energija, željeli su ukazati na sve dobrobiti čaja, u funkciji pokretača umne i tjelesne energije, za fizičko i psihičko zdravlje. Prana čajevi pažljivo su odabrani od strane stručnih timova, nutricionista, poznavalaca i ljubitelja čaja – svi su ručno brani i obrađeni, sertifikovani i 100% prirodni te nemaju vještačke arome i dodatke. Svi čajevi dolaze sa najboljih svjetskih plantaža i donose raskošnu paletu aroma, mirisa i ukusa.

Iz široke palete izdvajamo čaj Rooibos ili “majčino čudo”, kako ga još nazivaju koji se dobija od listova crvenog grma koji raste samo u južnoj Africi. S obzirom da je veoma blagog i prijatnog ukusa, te da u sebi ne sadrži kofein, mogu ga piti i trudnice i bebe zbog čega je i stekao slavu. Pored ostalih blagotvornih uticaja na organizam, Rooibos čaj umiruje grčeve kod beba i poboljšava kvalitet sna. O ostalim zdravstvenim efektima ovog čaja možete pročitati na www.prana.ba

Najsretniji među vama imaju priliku i isprobati neke od najljepših čajeva iz Kuće čaja Prana, a sve što trebate učiniti jeste da pošaljete fotografije svog najljepšeg relax rituala. Najkreativnije očekuje prigodan poklon uz koji će vaše uživanje biti još ljepše i lakše. Fotografije možete slati na mail ljepotaizdravlje@color.co.ba, na Instagram sa tagom @ljepotaizdravlje ili hashtagom #ljepotaizdravljebih do nedjelje, 14.06.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *