Categories POKLONI I AKCIJE

LJZ Giveaway: Poklanjamo Disney “Magic English” kolekciju za zabavu i učenje

Znamo da djecu u ovim posebnim okolnostima treba nečim zabaviti dok su u kući, a ipak želite za njih i nešto korisno! Zato je kompanij Tropik odlučila da ponovo u prodaju puste uspješnu kolekciju “Magic English” uz koje će se mališani zabaviti i naučiti nešto novo i to po super sniženoj cijeni od samo 3,90KM po naslovu! Uz edukativnu knjižicu u setu dobijate i DVD. Kolekcija se sastoji od 10 naslova, a svaku prati i interaktivni DVD. Prvi dio kolekcije (brojeve od 1 do 5) poklonićemo najsretnijoj/najsretnijem od vas. Detalje saznajte na kraju teksta. 

Djeca od najranije dobi lako uče strane jezike i u tome im pomaže njihova prirodna znatiželja. Vole oponašati, ponavljati i upijati novo, a najbolja su im motivacija pjesma, zabava i igra.

Upravo je to tajna uspješne Disneyjeve kolekcije Magic English koja će na jednostavan i vrlo prirodan način vaše dijete upoznati s engleskim jezikom. Uz omiljene Disneyjeve junake, crtiće, pjesme i zagonetke djeca će savladati riječi i izraze iz raznih područja i tema poput porodice, pozdrava, putovanja, kuhanja, životinja i mnogih drugih. Djeca će se odlično zabavljati, pjevušiti zarazno vesele pjesmice i savladavati osnove engleskog jezika.

Prvi naslov u kolekciji je Hello: Zdravo! Knjiga s DVD-om je u prodaji na kioscima iNovina i u supermarketima po 3,90KM.

Svaku temu u ovoj kolekciji prate dva izdanja – edukativna knjižica i interaktivni DVD. Na DVD-u se nalaze odlomci iz najljepših Disneyjevih crtića, pjesmice i igre, dok se u knjižici nalaze riječi i izrazi s njihovim prevodom, koji se pojavljuju na DVD-u, te razni zadaci koji će djetetu pomoći utvrditi znanje.

Svake sedmice na kioscima novi broj! Kolekcija sadrži ukupno 10 naslova.

Magic English pretvara učenje engleskog jezika u pravo zadovoljstvo, kako za djecu, tako i za roditelje.

 Na www.tropik.ba možete naručiti i cijelu kolekciju po cijeni od 39 KM

Kako do poklona? 

Edukativne knjižice (brojeve od 1 do 5) “Magic English” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentaru tagujte dvije/dva prijateljice/prijatelja! 

Dobitnice/i će biti izabrani narednog petka metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice Random Comment Picker!

Foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *