Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z Holiday Giveaway: Poklanjamo ti Catrice Cosmetics Glitter Storm make-up set!

Drage naše, u vrijeme darivanja i samo nekoliko dana do početka nove decenije, portal ljepotaizdravlje.ba u saradnji s našim klijentima obradovaće neke od vas prigodnim, lijepim i vrijednim poklonima. Ispred nas je 20 dana darivanja u kojima će najmanje toliko čitatlja/čitateljica našeg portala i/li pratiteljica/pratitelja naših društvenih mreža (Facebook i Instagram) biti nagrađeni! Vaše je da nas pratite iz dana u dan na webu i na društvenim mrežama #LJZ20do2020 i #LJZgiveaway, okušate sreću i možda baš vas obraduje Djed Mraz. 

Drugi poklon ispod LJ&Z bora koji možete osvojiti je svjetlucavi Glitter Storm make-up set (Catrice Cosmetics)!

Je li u redu otići korak dalje sa vašim glamuroznim izgledom? Da! Proizvodi za uljepšavanje s blistavim i svjetlucavim efektima nisu u trendu samo ove sezone, oni takođe nadopunjuju svaki izgled! U limitiranoj Glitter Storm kolekciji brenda Catrice intenzivan sjaj susreće se s metalnim odsjajem i zahvaljujući bogatim bojama i inovativnim teksturama lako ćete postići ekspresivan make-up!

Glitter Storm Liquid sjajilo za usne: Ograničeno izdanje nudi četiri tekuća ruža za usne s visokom pokrivenošću i sjajnom završnom obradom za one koji žele staviti fokus na usne. Dugotrajna formula ne samo da osigurava postojanost boja, već i ugodnost na usnama. Za specijalni izgled. skupite usne zajedno kako bi poboljšali blistavi efekt!

Glitter Storm tuš za oči: Tuš za oči s intenzivnim dvo-kromnim sjajem osigurava raskošan izgled. Tri ljepljive nijanse mogu se nanositi samostalno ili kao kapaljke na bazi boje. Zahvaljujući dugotrajnoj formuli, sjajni učinak svakako će trajati cijelu noć.

Glitter Storm Dazzle Metal paleta sjenila: U verzijama “Dazzle on the Dancefloor” nudi nijanse u rasponu od nude do ružičaste, smeđe, srebrne i zlatne. Deset visoko pigentiranih boja nude najrazličitije efekte – od matiranog do intenzivno svjetlucavog – sve što vam je potrebno za izražajni make-up za oči. Vrhunska ambalaža sa zlatnim zvijezdama uključuje ogledalo i idealan je pratilac u pokretu.

Kako do poklona?

Ovaj poklon namijenili smo našim Instagram pratiteljicama; ako niste zapratiteLjepota&Zdravlje profil  na Instagramu @ljepotaizdravlje, a u komentaru tagujte dvije prijateljice i dodajte hashtagove #LJZ20do2020 i #LJZgiveaway!

Dobitnica poklona biće izabrana uz pomoć aplikacije Random Comment Picker i njen/njegovo ime objavićemo sutra. Sretno svima!

Foto proizvoda:PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *