Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z Holiday Giveaway: Poklanjamo ti s.Oliver #YOURMOMENT Men miris

Drage naše, u vrijeme darivanja i samo nekoliko dana do početka nove decenije, portal ljepotaizdravlje.ba u saradnji s našim klijentima obradovaće neke od vas prigodnim, lijepim i vrijednim poklonima. Ispred nas je 20 dana darivanja u kojima će najmanje toliko čitatlja/čitateljica našeg portala i/li pratiteljica/pratitelja naših društvenih mreža (Facebook i Instagram) biti nagrađeni! Vaše je da nas pratite iz dana u dan na webu i na društvenim mrežama #LJZ20do2020 i #LJZgiveaway, okušate sreću i možda baš vas obraduje Djed Mraz. 

Peti poklon ispod LJ&Z bora koji možete osvojiti je #YourMoment (for Men) miris brenda s.Oliver!

Kad nas bude jutarnje sunčeve zrake i dan započne lagano, kad se slučajno poznanstvo ispostavi iznenađujućim ili se na koncertu čuju prvi taktovi vaše omiljene pjesme – tada ih osjećamo: mali, ali vrlo posebni trenuci sreće koji nam uljepšavaju život!

#YOURMOMENT za njega obuhvata trenutke srca i čini momente čiste radosti još intenzivnijima. Postoje trenuci koji se najbolje proslavljaju na grandiozan način: rođendan, položen ispit, novi stan…

S.Oliver #YOURMOMENT ne čeka samo sljedeću veliku prekretnicu, već slavi sam život – ovdje i sada! Koncept mirisa u elegantnim bočicama slavi osmijeh koji drži dan, trenutke koji oduševljavaju srce. Male, ali i velike poklone svakodnevnog života koje bismo trebali učiniti mnogo svjesnijim.

Gornja nota muškog sastava otvara se zahvaljujući ananasu, grejpu i mandarini s vedro-iskričavom citrusnom notom. U srcu mirisa, aromatična svježina fine lavande spaja se s cvijetnom snagom frezije, dopunjuje stimulišućim kardamonom. Na kraju drvene note jantara i sandalovine koketiraju s tonkom kako bi muški miris umotali u autentično klasični potpis. Miris pun harizme!

Kako do poklona?

Ovaj poklon namijenili smo našim Instagram pratiteljicama; ako niste zapratiteLjepota&Zdravlje profil na Instagramu @ljepotaizdravlje, a u komentaru tagujte dvije prijateljice i dodajte hashtagove #LJZ20do2020 i #LJZgiveaway!

Dobitnica poklona biće izabrana uz pomoć aplikacije Random Comment Picker i njen/njegovo ime objavićemo sutra. Sretno svima!

Foto proizvoda: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *