Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Laguna vam poklanjaju: “Ukus poljupca prelepe Šardone”

Izdavačka kuća “Laguna” i Ljepota&Zdravlje jednu čitateljicu nagradiće knjigom Heather Heyford “Ukus poljupca prelepe Šardone”, prvom dijelom iz edicije “Ljubav i vino”

ukus-poljupca-prelepe-sardone-amoreta-korice-fin

Chardonnay je prelijepa blondina, srednja ćerka velikog Xaviera St. Pierrea, poznatog po skandalima, ogromnim vinogradima i vinima koja pravi. Riješena da popravi sliku svoje porodice u javnosti, ona se sprema da osvoji nagradu na dobrotvornom takmičenju i time pomogne ugroženim doseljenicima.

Međutim, ne sanja kakvog rivala će imati na trkačkoj stazi i raskošnim prijemima, nespremna na izazov koji se zove Ryder McBride.

On je rastao u radnjičkoj porodici i vodio računa o braći, sestri i majci, pošto mu je otac nastradao u nesreći. Ryder sve zna o sestrama St. Pierre, ali tek kada počne da se takmiči sa atraktivnom Chardonnay, shvata da će to biti i borba sa sopstvenim srcem, bitka koju je slatko izgubiti.

Blizina i posvećenost istom cilju čine svoje, ali javljaju se i aveti prošlosti koje se nadnose nad njih. Hoće li iskrena ljubav biti jedini pobjednik?

KAKO DO POKLONA: Sve što treba je da ostavite komentar ispod ovog teksta (ovdje, na portalu) o najljepšem poljupcu koji ste dobili, a najkreativnija čitateljica poklon će dobiti poštom, na kućnu adresu u roku od 60 dana.

TEKST I FOTO: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

14 komentara

 1. Najljepsi poljubac koji sam dobila u zivotu je poljubac mog sina, moje srece i moje radosti najvece na svijetu.
  Svaki njegov poljubac je najljepsi poljubac na svijetu.
  Mislim da ce se sve majke sloziti sa mnom ?

 2. Najljepsi poljubac dobila sam od svoga supruga na nasem vjencanju…Iako je svaki njegov poljubac za mene poseban taj je bas bio onako najposebniji na nas poseban dan … bas kao neki najljepsi i najsladji san..❤????

 3. Najljepsi poljubac je bio od mog muza poslije poroda s nasim prvim djetetom, toliko srece ljubavi zadovoljstva podrske sigurnosti i svega onog sto zeni treba poslije tog napornog cina. uvijek i zauvijek zapamcen!

 4. Da se iz prijateljstva ljubav rodila i baš nama se dogodila, ne, nije fraza puka nego je naša ljubav luda.
  A mi, prvobitno prijatelji, podrška, siguran oslonac jedno drugom a potom dva tijela stopljena u jedno, dva srca koja kucaju kao jedno.
  Ljetno predvečerje, zraci sunca krase još samo vrhove planine iznad nas, mi diskutujemo o temi koja niti njega niti mene ne zanima, jer misli su nam negdje drugo.
  Srodne smo duše, definitivno, jer u istom trenu smo odgurnuli prepreku zvanu prijateljstvo i pali jedno drugom u topli ljubavni zagrljaj, zaslađen poljupcem.
  To je poljubac koji je obećavao sretnu budućnost, to je poljubac koji je njega i mene , kao glavne junake divne ljubavne priče, spojio jako, jače, neraskidivo, za jučer, sutra, zauvijek.

 5. Sećam se prvog poljubca ja,
  bilo je to divno iskustvo od kog se uspomena tka.
  Jako mlada sam bila tada,
  čini mi se da je srce htelo da mi strada.
  Pored mene stoji dečko koji mi znači,
  pokušava da mi se približi i ruke na vrat da mi okači.
  Ruke drhte, dlanovi se znoje,
  molim se-poljubi me milo moje.
  Usne primiče mojim,
  od straha i želje gorim.
  Svet je u tom trenu stao,
  prvi poljubac je pao.
  Vrtelo mi se u glavi, crvenilo i neka vrućina u licu,
  pogledom sam tražila svoju drugaricu.
  Uspeh da uzviknem da je poljubac pao,
  slatki dečko mi je to iskustvo dao.

 6. Najljepsi poljubac mi je bio onaj na nasem vjencanju..
  Mada je meni svaki suprugov poljubac poseban..taj je bio jos posebniji zato sto je to bio i poseban dan … i zato je bio bas posebno sladak i lijep kao divan san… ❤?

 7. Najljepsi poljubac dobijam od svog supruga nekoliko puta dnevno svaki dan,evo vec 14 godina i svaki je ljepsi od prethodnog,jer se volimo sve vise…

 8. Davno je bilo,ali se rado sjetim tog perioda.Noc,hiljadu zvjezda na nebu,njegove ruke oko mog struka i njezni dodir usana koje se stapaju sa mojim.Tijelo ustreptalo i drhti od toplote.I samo blagi vjetar rshladjuje nase dodire.Da,bila je to moja prva ljubav,moj prvi poljubac a kazu da se prva ljubav nikad ne zaboravlja.Znam,bili su upravu.

 9. Prvi se poljubac najvise pamti pun iscekivanja,nekog slatkog straha i mnostvo pitanja u glavi.Poljubac prve ljubavi tako nevin,sladak i nezaboravan.

 10. ” Muzika para ušima. Nježni šapati na uhu briše svaki zvuk ritma koji je pokretao tijelo. “Sad kada ti je otišao brat mogu i da te poljubim”. Nježni osmjeh pretvorio se u divni, sočni i nezaboravni poljubac. ”
  To je, definitivno, trenutak i poljubac koji se nikada neće zaboraviti. Toliko dugo se čekalo na njega, a na tako originalan način je dobijen i nije bio prvi, za koji kažu da se najduže pamti.

 11. Kad sam jednom dobila poljubac u celo i pitala cemu to,odgovor je bio da se u celo ljube samo mrtvi,nevini i dragi… Sta je time pisac htio da kaze i dan-danas mi nije jasno.
  Nesto ne vjerujem da sam mu bila draga,posto ova dva otpadaju :mrgreen:

 12. U zivotu sam dobila dva najljepsa poljubca.Prvi od svog muza kad smo se upoznali,bila je zima ,padao je snijeg,prava zimska idila,od tog poljubca mi je srce zadrhtalo.Drugi poljubac je poljubac koji sam prvi put dobila od svoje cerke uz taj poljubac je izgovorena i rijec mama.

 13. Najljepsi poljubac je njegov…isaran duginim bojama, protkan zrakama sunca dok ostavlja bezvremenske pecate na mojim usnama, tijelu….dusi….Najljepsi je jer mi je poslije puno godina bola, vratio vjeru u ljubav….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *