Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: 23. Disney knjiga “Princeza i žabac” je na svim kioscima!

“Tropik” i “Egmont” predstavljaju kolekciju od 30 izabranih Disneyjevih priča. Na kioscima potražite novu slikovnicu iz kolekcije najljepših Disneyevih klasika – “Princeza i žabac”!

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće  – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta

Svi znamo priču o začaranom princu pretvorenom u žabu, potrebno je samo da ga poljubi princeza kako bi se razbila čarolija i žabac pretvorio ponovo u princa. Ali, šta ako se poljupcem i djevojka pretvori u žabu? Saznajte u ovosedmičnom izdanju Disneyjevih klasika, slikovnici “Princeza i žabac”.

“Princeza i žabac” u prodaji na kioscima širom BiH

Glavna junakinja priče je Tiana, djevojka iz siromašnog predgrađa Nju Orleansa, kojoj je životna želja ispuniti očev san i otvoriti restoran domaće kuhinje. Priči se uskoro pridružuje princ Naveen, ali i zli čarobnjak. Tiana poljupcem pokušava skinuti prokletstvo koje je bačeno na princa, ali se i sama pretvara u žabu! Kako će se snaći naši kreketavi junaci saznaćete do kraja priče.

“Princeza i žabac” u prodaji na kioscima širom BiH

Kre-kre-kre, ko je za poljubac?

Svakog četvrtka na kioscima novi naslov iz serijala najljepših Disneyjevih klasika. Svi koji su na kioscima propustili neku od knjiga mogu je naručiti na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744.

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, u komentaru nam navedite barem tri do sad objavljena naslova Disney edicije, te obavezno podijelite ovu objavu na vašem facebook profilu – samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Foto: TROPIK

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *