Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: 25. Disney knjiga “Zvonar crkve Notre Dame” je na svim kioscima!

“Tropik” i “Egmont” predstavljaju kolekciju od 30 izabranih Disneyjevih priča. Na kioscima potražite novu slikovnicu iz kolekcije najljepših Disneyevih klasika – “Zvonar crkve Notre Dame”!

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće  – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Nova knjiga iz kolekcije najljepših Disneyjevih klasika je “Zvonar crkve Notre Dame”, dirljiva priča o Quasimodu – zvonaru pariske crkve Notre Dame, njegovoj ljubavi prema prelijepoj Esmeraldi i borbi protiv zla.

“Zvonar crkve Notre Dame” u prodaji na kioscima širom BiH

Pariz je grad koji ispunjava snove mnogima, a tako je bilo i s njegovim nesretnim stanovnikom Quasimodom. On je bio zvonar crkve Notre Dame, a zbog svog neobičnog izgleda uvijek se skrivao iza zidina velebne katedrale. Često je promatrao predivni grad koji se pružao pred njim i čeznuo za društvom. No, kada je upoznao zanosnu Esmeraldu, za Quasimoda je započela uzbudljiva pustolovina koja će mu promijeniti život!

“Zvonar Bogodičine crkve” u prodaji na kioscima širom BiH

Sad smo sigurni da prava ljepota dolazi iznutra!

Svakog četvrtka na kioscima novi naslov iz serijala najljepših Disneyjevih klasika. Svi koji su na kioscima propustili neku od knjiga mogu je naručiti na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, u komentaru nam navedite barem tri do sad objavljena naslova Disney edicije, te obavezno podijelite ovu objavu na vašem facebook profilu – samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Foto: TROPIK

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *