Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (1. knjiga “Ptice”)

Kompanija “Tropik” predstavlja kolekciju knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjenu djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.

Od 13. februara svakog četvrtka na kioscima će se naći nova knjiga – a LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće po dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Kolekcija kroz dvadeset nastavaka obrađuje teme poput ptica, sisavaca, morskih stvorenja, godišnjih doba, pustinja i šuma te donosi prvi susret s temama iz prirode, koje će djeca pamtiti i rado im se vraćati. Medvjedić Winnie Pooh, Tigar, Praščić i ostali prijatelji vode djecu kroz sve teme na zanimljiv i djeci blizak način.

Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba

Iako se čini da je o djeci, internetu i televiziji već puno toga rečeno, istraživanja ukazuju na porast različitih poremećaja u djece predškolske dobi, stoga o toj temi i dalje treba govoriti. Svi znamo da ritam života i brojne obveze nažalost ne idu u korist odgoju kakav roditelji žele za svoje dijete. Međutim, djecu je ipak moguće “odlijepiti” od ekrana, dok izlaganje najmlađe djece mobitelima i televiziji treba nastojati odgoditi.

Dosljedno uvođenje dobrih navika, u skladu s dobi djeteta, koje će podstaknuti njegov psihofizički razvoj u skladu s prirodom, ulaganje je u budućnost djeteta, ali i čitave porodice. Dobre navike stvaraju bliske odnose, povjerenje i čvrste temelje budućega razvoja. Čitanje je navika koja se stječe u djetinjstvu i traje čitav život.

Djeca najranije dobi otvorena su, željna znanja i novih otkrića. Čitanjem potičemo razvoj mašte i kreativnosti, obogaćujemo rječnik, obrazujemo i pobuđujemo zanimanje djece. Osim toga, kvalitetno provodimo zajedničko vrijeme, zbližavamo se i razgovaramo o važnim temama i situacijama. Čitanjem aktiviramo djetetov um, vježbamo ga da razumije i povezuje različite činjenice. Povezanost i ugodni trenutci s djecom provedeni uz knjige vrijedne su uspomene za svakoga roditelja i njegovu djecu.

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.

Djeca se identificiraju s junacima iz Stojutarske šume, a njihova zabavna pitanja ih motivišu na promišljanje i postavljanje sličnih pitanja. Odgovori na pitanja te zanimljive i duhovite činjenice, popraćene mnoštvom fotografija iz svijeta prirode, podstaknuće i na razmišljanje o uticaju čovjeka na prirodu i životinje, razvijajući ekološku svijet.

Kolekcija knjiga kroz dvadeset nastavaka obrađuje teme poput ptica, sisavaca, morskih stvorenja, godišnjih doba, pustinja i šuma te donosi prvi susret s temama iz prirode, koje će djeca pamtiti i rado im se vraćati. Medvjedić Winnie Pooh, Tigar, Praščić i ostali prijatelji vode djecu kroz sve teme na zanimljiv i djeci blizak način.

U prvoj knjizi “Ptice” – poletite s nama i upoznajte neke od najneobičnijih ptica na svijetu. Predstavljamo raznoliki ptičji svijet i čudesne zanimljivosti o njihovom životu. Saznajte zašto su flamingosi ružičasti, koliko vremena treba da se izlegne pingvin, je li tukanov kljun zaista toliko težak kao što izgleda, koliko je veliko nojevo jaje… Medvjedić Winnie Pooh vodi nas kroz svijet pernatih životinja i otkriva nam njihove najveće tajne.

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Ptice” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Foto: Tropik

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *