Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (15. knjiga “Voda”)

Kompanija “Tropik” predstavlja kolekciju knjiga “Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima” namijenjenu djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.

Disneyjeva enciklopedija vas vodi nas u čudesan svijet prirode! Kolekcija knjiga kroz dvadeset nastavaka obrađuje teme poput ptica, sisavaca, morskih stvorenja, godišnjih doba, pustinja i šuma te donosi prvi susret s temama iz prirode, koje će djeca pamtiti i rado im se vraćati. Medvjedić Winnie Pooh, Tigar, Praščić i ostali prijatelji vode djecu kroz sve teme na zanimljiv i djeci blizak način.

Knjige iz kolekcije biće sigurno zabavne i roditeljima jer su u njima podaci koje će možda prvi put i sami saznati. Otkrivanje novih znanja s djecom iskustvo je koje se ne propušta.

Od 13. februara svakog četvrtka na kioscima je nova knjiga – a LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični!
Više o tome čitajte na kraju teksta!

Voda je život! Kome treba kiša? Šta su ledenjaci? Kakve koristi imamo od mora i okeana? Kako nastaje mineralna voda? Čemu sve služi voda? Voda nije beskonačna i zato se o njoj moramo brinuti. Znate li da odrasla osoba svakoga dana treba popiti oko dvije litre vode?

Petnaesta knjiga – “Voda” u prodaji je po cijeni od 7,90 KM!

Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Voda” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice Random Comment Picker!

Foto: Tropik

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *