Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (20. knjiga “Zemljina bogatstva”)

Kompanija “Tropik” predstavlja kolekciju knjiga “Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima” namijenjenu djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našom planetom.

Ove sedmice dvadeseta, posljednja knjiga iz kolekcije “Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom i prijateljima” stigla je na kioske. Konačno ćemo kompletirati svoju kolekciju. Ako vam nedostaju neki od ranijih brojeva, još određeno vrijeme će ih biti moguće naručiti posredstvom web stranice www.tropik.ba

LJ&Z i Tropik poklanjaju vam dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični!

U dvadesetoj knjizi upoznajemo brojna prirodna bogatstva. Zemljina bogatstva iskorištavamo svakoga dana: udišemo kiseonik, pijemo vodu, jedemo biljke, grijemo se plinom, gradimo kuće od drveta i kamena… Znate li da su prirodna bogatstva ograničena? Moramo ih razumno koristiti. Šta su to obnovljivi izvori energije? Čemu sve služi nafta? Može li se iz vjetra dobiti električna energija?

Dvadesta knjiga – “Zemljina bogatstva” u prodaji je po cijeni od 7,90 KM!
Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Zemljina bogatstva” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice Random Comment Picker!

Foto: Tropik

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *