Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (3. knjiga “Morska stvorenja”)

Kompanija “Tropik” predstavlja kolekciju knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjenu djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.

Od 13. februara svakog četvrtka na kioscima je nova knjiga – a LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični!
Više o tome čitajte na kraju teksta!

Svako je dijete radoznalo i željno novih znanja o prirodi, životinjama i svijetu koji nas okružuje. Disneyjevi junaci vam predstavljaju ove teme kroz dvadeset knjiga prepunih predivnih fotografija i zanimljivih podataka. Naučite, zabavite se i provedite lijepe trenutke sa svojom djecom uz originalnu kolekciju.

U kolekciji je 20 knjiga iz kojih ćete naučiti mnogo toga o morima, okeanima, sisarima, pticama, insektima…

Ukratko, zavirićete u svaki Kutak planete Zemlje! Ova poučna i zabavna edicija ponudiće odgovore na pitanja djeci koja počinju da istražuju svijet oko sebe.

Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba

U trećoj knjizi nas čekaju životinje koje nastanjuju mora i okeane. Zaronimo s njima u taj skriveni svijet! Saznaćete čime se hrani rak samac, kako se parovi morskih konjica svako jutro pozdravljaju, koja je najotrovnija riba na svijetu, kako dišu kitovi i zašto morž ima tako velike zube… U moru žive ribe i sisari, ali i druga zanimljiva stvorenja. Duboko udahnite, krećemo!

Kolekcija Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima je u prodaji od 13. februara. Prva knjiga, “Ptice” u prodaji je po promotivnoj cijeni od 3,90 KM na svim kioscima. Druga i sve naredne knjige iz kolekcije koštaju 7,90 KM.

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Morska stvorenja” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Foto: Tropik

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *